אבנית במים

rosamir

New member
אבנית במים

שלום, בני בן 5 חודשים אוכל הן הנקה והן מטרנה. את המטרנה, בהמלצת הרופאה אנו מכינים עם מים מנרלים רתוחים. אולם בגלל ההוצאות הרבות האחזקת מתקן מים מנרלים בבית, אשתי ואני חושבים לרכוש מתקן של תמי 4. הבעיה היא שמיי הברז אצלנו בבית מכילים אבנית רבה (להערכתי הרבה יותר מהרגיל שכן כאשר אני מרתיח בקבוקים לתינוק עם מיי ברז אז הבקבוקים נהיים עכורים מאוד) ותמי 4 אינו מסנן אבנית. מאידך, למיטב הבנתי אבנית הינה התגבשות של מינרלים טבעיים כך שיכול להיות שדוקא יהיה לתינוק בריא לשתות מי ברז (אחרי הרתחה) למרות כמות האבנית במים אצלנו בבית. יכול להיות שדוקא אני עושה שגיאה שאני מרתיח לו מים מנרלים וחוסך ממנו את האבנית ? אודה לתשובה בנוגע לקשר בין מים, אבנית, תינוקות. תודה רבה, אמיר

מים ואבנית

מי הברז בטוחים לשימוש רק צריך להרתיח אותם במשך 2 דקות. המינרלים הגורמים לאבנית הם חלק מהמים בכמות סבירה (כשהם לא מצטברים) . כדי למנוע הצטברות של חומרים מהצינורות מומלץ לפני לקיחת המים לתת להם לזרום במשך דקה. לגבי מטהרי מים דינם כדין מים רגילים אלא אם מטהרי המים עצמם מכילים מינרלים בכמות גדולה כמו נתרן. כדאי לבדוק את הרמות של המטהר עם היצרן לפני שמחליטים מה לקנות.

rosamir

New member
לגבי כמות האבנית

תודה רבה איך אני יכול לוודא שכמות האבנית במים שלי סבירה ותקינה ושאינה חריגה (להערכתי יש לי הרבה אבנית במים, הרבה יותר מבמקומות אחרים)

ronityu

New member
ממליצה על בריטה

לפני הבריטה הייתי מרתיחה את המים ונשאר קרום מוזר והסיר הפך ללבן מאז הבריטה המים באמת צלולים. חוץ מזה מומלץ להרתיח את המים מהברז ולא מי מינרליים .

revi37

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gifמים מהברז../images/Emo41.gif

שלום יפה, ביתי אומנם עברה את גיל שנה ועד היום(שנה ו-5)אני מרתיחה לה מי ברז. שאלתי היא,המים אצלנו כמו שתיאר הבחור הקודם-בעבר כשהייתי מרתיחה בקבוק המים היו משאירים סימן לבן על הסיר וגם הבקבוק היה חיוור מאוד. האם בכל זאת אפשר לתת מי ברז לילדה? תודה מראש

למעלה