אבני מזל זה באמת קיים?

עבי

New member
אבני מזל זה באמת קיים?

קניתי היום אבן מזל. עכשיו יש לי בעיה אני לא יודע אם אני מאמין שבאמת לאבן הזו יש אנרגיות ויכולות סגוליות בינתיים אני זורם עם העניין ומטהר אותה כמו שהמוכר בחנות הסביר לי כוס מים עם מלח להניח על אדן החלון למשך כל הלילה וזהו. אחר כך אני עושה מהאבן הזו שרשרת... מישהו יכול להסביר לי קצת על העניין הזה....

stoneage

New member
קודם כל תתחדש וברוך הבא לעולם קסום.

הגישה של זרימה היא הנכונה ביותר. אתה מוזמן לקרוא במאמר שבפורום או במאמר באתר המצ"ב קצת על ההגיון שמאחורי. ו...כן זה עובד. נתקלתי במאות מקרים מ-ד-ה-מ-י-ם שלא משאירים ספק. ולא, זה לא עניין של אמונה. נכון, אמונה באבן תמיד מחזקת כמו שאדם אופטימי יבריא מהר מהפסימי . אבל זה לא רק עניין שלא אמונה, לאבנים השפעה על ילדים, בע"ח, תינוקות ואנשים שקבלו אבן כמוצר יפה - ולא גילו להם מה היא אמורה לעשות והיא בכל זאת השפיעה. כלומר, אין צורך להאמין - וגם על זה יש לי עשרות סיפורים מדהימים. כמו כן, מקרים של אבנים שמתפוצצות ועוד מוכחים. המוכר טעה בדבר אחד. ממש לא מומלץ להשרות אבנים במים ועוד יותר לא במי מלח. על האבנים המושרות במים מצטברת שכבה במשך הזמן וזה פוגע ביופייה של האבן. המלח הרסני כלפי חלק מהאבנים. ממליצה על מים זורמים במשך כמה זמן שחשים צורך. עם קריסטלים אין חוקים של כמה זמן.....פשוט כמה שמרגישים. בהצלחה

למעלה