אבני מזל לנער שמתגייס

אבני מזל לנער שמתגייס

איזו אבן הכי מומלצץ מבחינה אנרגתית?
אני מעוניינת באבן שתשמור עליו.

תודה!

אבני קריסטל לשמירה והגנה

שושי היקרה,
אני כל כך מבינה לליבך, אין אמא שלא עוברת את הדאגה הזו, כשאנחנו שולחות את היקר לנו, לצבא.
האבנים הנפוצות שאני מכירה להגנה הן: טורמלין שחורה, מלכית (אבן ירוקה עם פסים כהים) ועץ מאובן (Petrified Wood).
כדי לבחור איזה מהן היא המדויקת לו ביותר, הייתי ממליצה לקפוץ לאחת מהחנויות שמוכרות קריסטלים, ושהוא אינטואיטיבית יבחר את המדויקת לו.
כמובן רצוי לטהר לפני שימוש, וכל תקופה מסוימת.
ובנוסף לשלוח לו בתפילה אור והגנה מהבורא שילוו אותו עד לשחרורו מהצבא בריא ושלם. אמן.

מכניסים את האבן במי מלח או מי ים

נותנים לה להיות כך כ 24 שעות, שטופים במים חיים ומניחים בשמש לכמה שעות על מנת להטען באנרגיה חדשה.

נ.ב. אם האבן משנה את צבעה יש להשמידה

אך לא לזרוק אותה במקום שמישהו יכול למצוא אותה ולקחת.

טיהור אבנים

שושי היקרה,
האבנים קולטות אנרגיות מהסביבה ומהאדם שנושא אותן, כולל גם אנרגיות שליליות ובמקום מעניקה אנרגיות חיוביות לפי האיכויות של כל אבן. לכן כבר בעת הרכישה כדאי לטהר אותן כדי לשחרר מהן את האנרגיות שהן ספגו כדי שהאיכויות שלהן יהיו בשיא עוצמתן.

כיצד לטהר אותן? יש כל מיני שיטות לטיהור אבנים.
אבל אתייחס לשלוש האבנים שמניתי קודם, והשיטה הכי מתאימה וזמינה לדעתי היא תחת מים זורמים.
לא כדאי להשרות במי מלח את המלכית כי המבנה החיצוני שלה יכול להיפגע. לכן עדיף רק מים זורמים.
את הטורמלין השחור לא כדאי להניח לאור השמש כי צבעו עלול לדהות.

באיזה תדירות לעשות זאת, ניתן להחליט אינטואיטיבית. כאשר האדם הנושא אותה ירגיש שהאנרגיות ממנה לא נעימות או האיכויות שלה אינן עוצמתיות כמו אחרי טיהור.
בהצלחה :)

Critical Thinking

Well-known member
"שהוא אינטואיטיבית יבחר את המדויקת לו" ?

...ומה עושים אם הילד אינו שותף לאמונות ההבל של אמו?

כוחה של אמונה

לא הייתי נוקטת בלשון שבה נקטת, שכן אין נכון או לא נכון, טוב או לא טוב, אלא תלוי בעיני המסתכל ובחויות החיים שלו ומה למד מהן.
אם הבן אינו שותף לאמונה בכוחות של אבני אנרגיה, אז אני מניחה שהאם תצטרך לעבור תהליך התפתחות פנימית של לראות אותו מוגן ובטוח באשר הוא. או ללמוד לשלוח לו הגנות שיעבור בביטחה את הדרך.

למעלה