אבנר בראזני הוא נציב ק. החיילים

אבנר בראזני הוא נציב ק. החיילים

תא"ל במילואים אבנר ברזאני מונה לנציב קבילות החיילים בקיצור, עוזי לב-צור פנוי, יש למישהו הצעה בשבילו? אולי יהיה נציב קבילות הציבור בעירו, רמת השרון? תחשבו על זה.

Tami me

New member
בהרצליה באמת צריך נציב קבילות

אומרים כי אין למי לפנות לפי הפירסום של לבצור הוא יליד השרון ותושב הרצליה. הפרוספקט שלו מפרט רשימה די מרשימה של דברים שהוא רוצה לבצע. השאלה הגדולה אם הוא מסוגל לעשות זאת. מילים יפות יש לנו מכולם. אבל זה לא מספיק. אז עוזי לבצור פנוי. גם אני פנויה ותאמינו לי יש לי רעיונות ותוכניות הרבה יותר מוצלחים מכל הליצנים שמקשקשים ומחייכים אלינו בפרוספקטים. גרמן נגררת אחרי העגלה שנקראת עיריה. מה יעשו האחרים? מישהו מכיר מועמד עם יכולת ביצוע מוכחת כדי לגרור את העגלה מהבוץ? שלשום התקשרו אלי ממכון סקר ושאלו מה דעתי אם יהיה סיבוב שני ורישפי תצטרף לפלטי האם אתמוך בפלטי מול גרמן. אמרתי - מאיפה הבטחון שלכם שפלטי יעלה לסיבוב שני ולא רישפי? כנראה זה סקר שמומן על ידי פלטי והשאלות בהתאם. מה הסיכויים שיהיה סיבוב שני והאם כל המועמדים האחרים הרבים יתלכדו מול גרמן? האם לדעתכם יש איזשהו סיכוי שמישהו יחליף את גרמן?

Salem

New member
ברגע שיהיה סיבוב שני גרמן גמורה

כי המועמד שיעמוד מולה יקבל את התמיכה של כל שאר התמתמודדים...

Tami me

New member
אני מבינה כי אם יהיה סיבוב שני

העסק יהיה ממש חם. תארו לעצמכם שתי נשים חושפות שיניים אחת מול השניה - גרמן מול רישפי. במקרה כזה אין לי ספק שהבחירות יהיו ממש לוהטות עם השמצות וקיסוחים לרוב. לי זה דווקא מתאים - רישפי תקבל קדנציה להוכיח כי כל מה שהבטיחה ולמדה באוניברסיטה (שמעתי שהיא דוקטורנטית למינהל ציבורי) זה לא רק תיאוריות באויר. אם לא תצליח אולי נתגעגע לגרמן.

למעלה