אבסולוט - טעם חדש

maxfain

New member
אבסולוט - טעם חדש

אבסולוט הוציאה מוצר נוסף, וודקה אשכוליות, שנקרא Absolut Ruby Red, מושק לראשונה בשוודיה ופולין, לקראת הקיץ גם בארה"ב.. מעניין מתי זה יגיע אלינו, בייחוד שוודקת האפרסקים שלהם שיצאה כבר לפני שנה עדיין לא מיובאת לארץ.. (או שכבר כן, ואני פשוט לא מעודכן?)

temptation411

New member
אני מאמין..

שלקראת הקיץ כבר ניראה את האבסלוט אפיץ בארץ סה"כ וודקה נחמדה ביותר לא משהו מיוחד אבל הימור שלי..האפרסק והמנגו של פילנלדיה הולך לרוץ חזק בקיץ

EM92

New member
אני דוווקא שמעתי שווחים על האבסולוט

מנגו החדש שיצא לשיווק לפני כמה חודשים באירפה ובארה"ב... גם תומך בדעה שבקיץ (במידה ויגיע) ישבור "את השוק"

ערןGS

New member
המנגו של פינלנדיה

המנגו שייך לפינלנדיה... אבסולוט הוציאו את האפיץ' - אפרסק... טעמתי את שניהם לפני כשנה, המנגו לא מלהיב במיוחד, אבל האפרסק היה ממש טוב... ירד הרבה יותר חלק מאבסולוטים אחרים...

temptation411

New member
תכלס..

היום קיים כל טעם אפשרי בוודקות אני מאמין שעוד שנה שנתיים כל הקטע הזה יעלם השאלה היא מה השלב הבא? לשמחתי זה סחף גל אופנתי של שידוך טעמים פירותיים לכהילים הלבנים כמו רום בטעמיים וטקילה בטעמיים! עכשיו ביקרתי באתר של קווארבו והם הוציאו טקילה בטעמים של לימון תפוז ואננס עם פירות טרופיים מה השלב הבא? לגבולין פסיפלורה? :)

רוניM

New member
אההה! הלו!!! עד כאן!!!!

אל תישא את שם הלגבולין לשווא!!! ועוד עם פסיפלורה??? הפרי המאוס הזה??? (טעים, אבל מאוס) זה מה שאתה חושב על לגבולין! בושה וחרפה! :)

Symbolic

New member
לאפרויג בטעם קרש מל"ג בעומר

אה רגע, בעצם יש את זה כבר - גירסאת 10 שנים. חח אחלה וויסקי שבעולם

Symbolic

New member
בחורה ששותה לגבולין...

אפשר להציע לך נישואים..?

temptation411

New member
מה לעשות..

מקרים קיצונים גורמים למעשים קיצוניים.. גם אני אוהב לגאבולין ולא עם פסיפלורה :)

רוניM

New member
תופעה מדאיגה!!! (אגב, ניצלו"ש)

בכל הברים שבאזור מגוריי יש מחסור בלגבולין... הסבירו לי שיש איזה מחסור אצל היבואן או משהו מצוץ כזה... בכל אופן... כאשר אני מדרימה לאזור הרצליה-ת"א אני מוצאת לגבולין בשפע.. :) (ובמחירים מופקעים) איך תסבירו את זה??? מה? בגלל שאני גרה בפריפריה אז לא מגיע לי לגבולין כאוות נפשי??? חוצפנים! :)

Symbolic

New member
לגבולין בפאבים.?

יקר מידי. בכלל אני לעיתים רחוקות שותה סינגל מאלטים בפאבים, אלא אם כן בא לי לטעום משהו חדש ויש לי בדיוק תקציב. המחירים מופקעים לחלוטין, והבקבוקים עצמם לא כ-א-ל-ה יקרים. לאפרויג עולה בארץ (עזבו דיוטי פרי) 230-240 שקל, ובפאב הוא מנה יכולה להגיע ל-70. שלא לדבר על הדבר הכי מצחיק שראיתי, גראנטס שרי קאסק 45 שקל מנה. הבקבוק עצמו עולה 110, ובדיוטי פרי אאל"ט סביבות 10 דולר.

רוניM

New member
לא מגה-ברים רעשניים וקולניים

אלא פאבים שכונתיים שקטים כאלו... כאלה שאתה בא לשבת על הבר לדבר בכייף עם חברים... לא יודעת... זה כנראה תופעה של פאבי קיבוץ (חובה ברזומה :) ) ויש לי באזור מגוריי מלא כאלו מסביב... חוץ מזה אם לא נשתה בפאב? אז איפה כן? בבית? זה נחמד והכל, אבל לפעמים צריך גם קצת אווירה מסביב...

shiri9

New member
לאפרויג עולה בארץ 240 שקל בקבוק?

לא בדיוטי פרי? זהו? אתה בטוח? אני רצה לקנות!

לא מדויק בכלל

לאפרויג 10 בפאב עולה 45-50 ש"ח למנה (אם אתה רוצה דוגמאות לפאבים, אין בעיה). השרי קאסק של גראנט'ס עולה כמה שקלים יותר מהבסיסי (לפעמים אותו הדבר), ולא ראיתי אותו ביותר מ-35 ש"ח לכוסית. לא יודע איפה אתה הולך לשתות, אבל המחירים שהבאתי לא מבוססים על מקום אחד. לגבי בקבוק לאפרויג בארץ ב-240 ש"ח - אני אשמח אם תגיד לי איפה כי אני הולך לקנות. במקרה נתת דוגמה לשני סוגים עם מחירים לא מופקעים, יחסית. זה מרווח הרווח של הפאב, שצריך גם לשלם ארנונה ומיסים, עובדים, מאבטחים, יבואנים, ספקים, טבחים ושוטפי כלים. לא שמעתי על יותר מידי בעלי פאבים שגרים בהרצליה פיתוח ויש להם יכטה, זה שהם מוכרים מנת אלכוהול ב-500% מהעלות של האלכוהול לא אומר שהם משלשלים את זה לכיס.

Symbolic

New member
יש ויש

בכל מקרה אני יוצא הרבה לפאבים, ומה שאני שותה שם לרוב זה בירות מהחבית, בד"כ גינס/מרפיס. זה דבר שאני לא יכול לקבל בבית, והכרחי לשתות את זה בפאב. לגבי לאפרויג - יש חנות בירושלים שהוא סיטונאי של חברת הכרם, ואם אתה בא אליו ישירות, אפשר לקנות בקמעונות, מחירים מעולים. אני לא אומר שהפאבים גנבים, כי יש סטנדרט בשוק. אני רק אומר שללקוח זה לא משתלם, מה לעשות. אל תבין אותי לא נכון, מצאתי את עצמי הרבה פעמים יושב בפאבים על סינגל מאלטים.. פשוט צריך במידה. הכל במידה. גם בירה זה דבר יקר. היום בכל פאב ממוצע, 3 בירות + טיפ יכול להגיע בכיף ל-90 שקל. בקשר לשרי קאסק ב-45 שקל, בכוונה נתתי דוגמא של מחיר מופקע לחלוטין לטעמי, ואתם חייבים להסכים. גם אין שום סיבה ל-35 ש"ח לכוסית, בעוד ג'יימיסון/בושמילס/אנערף בסביבות 27-28. CHEERS

temptation411

New member
רוני

כל הקטע עם הלאגבולין הוא סוג של תעלול שיווקי..הרי הלגבולין הוא הלב של הגוני האדום ז"א שההתחיבות הראשונה של המזקקה היא לחברה שמיצרת את גוני ווקר מה שגרם למחסור בשוק..ואת יודעת איך זה דווקא שרוצים אין וזה גורם לרצות יותר יש כאלה שאומרים שזה תעלול שיווקי כדי להגדיל את המכירות יש כאלה שלא ההמלצה שלי אליך היא לבוא בימי חמישי לולרי בויתקין לשתות 1+1 יש להם מבחר לא רע של סינגל מאלטים וויסקי בכלל אפשר לנסות דברים חדשים ולא לקרוע תכיס

רוניM

New member
האמת היא שאתה לא לגמריי רחוק

מהמציאות... אני דיי מחבבת את המקום הזה ויש גם ביום ראשון 50% הנחה על כל האלכוהול!!! שזה גם שווה באותה מידה!

temptation411

New member
האמת..

מקום נחמד ביותר..אבל השירות בו על הפנים.. והגינס שם לא משהו אבל לפחות יש ויסקי

maxfain

New member
הטמת

שברוב המקומות שאני היתי, ראיתי גם מחירים מופקעים ביותר על מאלטים למיניהם.. חוץ מאולי מקום אחד או שניים.. אז יוצא שרוני די צודקת, אני תושב הרצליה ורוב המקומות פה באמת יקרים..

למעלה