אבצסים חוזרים בכף הרגל

ch694

New member
אבצסים חוזרים בכף הרגל

צוהריים טובים , מה הן הסיבות להופעת אבצס בכף הרגל ? ואיך מטפלים בזה ? הסיפור הוא כך , לפני שנה נכנסה בכף רגלי זכוכית , במיון תפרו לי את החתך , אבל אחרי 10 ימים התברר שנשארה חתיכת זכוכית בפנים , ולכן נאלתי לעבור ניתוח להוצאתה ... ומאז אני סובלת רוב הזמן מניפיחות וכאבים בכף הרגל ואבצסים שונים שבגללם עברתי 6 ניתוחים (פתיחת האבצסים והטרייה ) ... הניתוח האחרון היה לפני 3 שבועות (הטרייה ואחרי כשבוע עשו לי השתלת עור במקום ) ... הבעיה היא עכשיו שהתחיל להופיע לי אבצס חדש 3:2ס"מ (לא רחוק מהשתל ) וכאבים במגע ... מה , האם אשאר כל חיי ב"ח ואעבור ניתוח אחרי השני ..?!!! מה הסיבה לך ? והאם יש טיפול כלשהו לך שלא יחזרו פעם נוספת ?!!! מבחינת ריפוי הפצעים- לא נראה לי שיש בעיה בכך . דווקה החתכים שהם עושים נסגרים תוך חודש למרות הגודל והעומק ... גופים זרים - כבר אין , לפחות כך אומרים !!! אני כן עשיתי צילומים רבים כולל צילומי רנטגן, US, CT, MRI, מיפוי עצמות , צפיפות עצם ,EMG... וכמובן בדיקות דם שונות. סיכום ה-MRI ; טנוסינוביטים קשה בגיד טיביאליס אנטריור ויתכן שינויים דלקתיים באספקט המדיאלי תת עורי שיכול גם לערב את הגידים הפלקסורים של האצבע הראשון . סיכום ה-CT ; ברגל שמאל :מודגמת בצקת ברקמת השומן התת עורי באספקת המידיאלי של הקרסול העוטפת את האספקט קדמי דיסטלי של גיד הטיביאליס האחורי , לא ניתן לשלול תהליך זיהומי ? דרושה קורלציה קלינית .אין עדות לגוף זר רדיו אופקי . סיכום המיפוי : התמונה יכולה להתאים לתהליך דלקתי/זיהומי ברקמות רכות של כף רגל שמאל כנראה עם מעורבות גרמית באיזור טארסלי באספקט פנימי . לא ניתן לשלול אוסטיומיליתיס באיזור TMT-1 או ARTHRITIS SEPTIC תודה והמשך יום נפלא , בת 26

אבצסים חוזרים בכף הרגל

קשה לענות כאן בלי לראות אותך ואת כל התמונה. בכל מקרה אני מבין לפי המיפוי שישי זיהום כבר של העצם ויהיה צורך בטיפול אנטיביוטי של מספר שבועות. בעקרון צריך ע"י תרבית לדעת מה החיידק והרגישות שלו.

למעלה