אבקש אישור המארגנים שהביטוח

אבקש אישור המארגנים שהביטוח

של איגוד הטריאתלון מספק. על פי הרשום בתקציר הפוליסה המפורסם באתר האיגוד ,הפוליסה תקפה לכל תחרות ספורט מסוג טריאתלון. לא מצויין כל סייג לגבי מרחק. נא אישורכם.

AmitEr1

New member
הי ראובן

כידוע אני אינני ממארגני התחרות אך נראה לי שלא להם התשובה. לפי דעתי עליך לבדוק מול סוכנות הביטוח שהנפיקה את הפוליסה האם הפוליסה מכסה גם תחרות איש ברזל. לפי הרשום באתר האיגוד מדובר בסוכנות רגב-קידר. שים לב לסעיף 10.ג הביטוח על פי הפוליסה מורחב לכסות את פעילות המבוטחים כמוגדר בפוליסה גם בעת שפעילות זו מתקיימת במסגרת שאינה תחרותית ואינה במסגרת האיגוד. אי לכך, הביטוח יורחב לחול גם בעת פעילות אימונים המתקיימת ע"י כל אחד מחברי האיגוד בנפרד או בשיתוף עם אחרים. אשמח להתעדכן בממצאים מכיוון שאני עוד לא רכשתי פוליסת ביטוח לפי חוק הספורט לשנה זו. עמית.

omerB

New member
תשובות לעניין ביטוח לתחרות:

1. כאמור - על המשתתף לבדוק אם פוליסת הביטוח שלו מכסה גם לתחרויות טריאתלון ארוכות (המלצת סוכן הביטוח של התחרות - לבדוק היטב). 2. מי שיבחר להזמין ביטוח דרך המארגנים - יעשה זאת באמצעות סימון אפשרות הבחירה בטופס הצהרת המשתתף שבאתר התחרות. החיוב יעשה באמצעות כרטיס האשראי שניתן לתשלום עבור ההשתתפות. מי ששילם בשיק - ישלח את ההצהרה בצירוף השיק למשרדי שוונג, מי שמעוניין לשלם בכרטיס אשראי אחר - יתקשר למשרדי שוונג וימסור את המס' החדש.

למה בכלל אתה פותח את הנושא?

איש ברזל זה סוג של טריאתלון? - כן. היה רשום בפוליסה משהו לגבי מרחקים? - לא. אז מה השאלה? אתה רוצה לתת לחברת הביטוח רעיון איך לעשות עוד קצת כסף?

אתה צודק..

לא היה צריך להעלות, פשוט לשלוח העתק מהפוליסה של האיגוד. כפי שאמרת, מכסה תחרות טריאתלון, ואימון טריאתלון לא קשר למרחקו. נגד תסמינים תורשתיים אין מזור... מוצא ייקה !

למעלה