אבקש את עזרתכם בבקשה

bimbi and basla

New member
אבקש את עזרתכם בבקשה

לאחר שקבלתי קצבת נכות כללית במשך שנתיים היתה לי וועדה רפואית הוא היה כל כך מנייאק איתי שפושט הרגשתי את זה אבל עדיין בחלומות הכי גרועים שלי לא אמנתי שאני אקבל דחיה להמשך הנכות שלי השאלה שלי מה אני יכולה לעשות ואם אני יערער זה יעזור ? האם הם מתייחסים לזה ? האם יש מישהו שהיה במצב כמו שלי וערער ? אודה לכם על העזרה

haimra

New member
במסמך שקיבלת נכתב שאם ברצונך

להגיש ערעור עליך לעשות תוך פרק הזמן הנקוב בדחיה שקיבלת,עשי זאת בהקדם האפשרי,ופני ללשכה לסיוע משפטי לקבלת עזרה הסיוע הוא ללא תשלום בנושא המל"ל בלבד,כמו כן רצוי שתפני לרופא שמטפל בך שיאשר את נכותך למרות קביעת הועדה,אסור לוותר,לפעמים הם פועלים בשיטת מצליח. ובאם אין לך בעיה לחשוף את נכותך,פני אלי במסר אישי יתכן ואוכל לכוון אותך טוב יותר, בהצלחה.

bimbi and basla

New member
כן רשום מהתריך שלי עד 30 יום

איך אני פונה לקבלת סיוע משפטי לאן אני פונה בדיוק ?

haimra

New member
דבר ראשון שלחי את הערעור למל"ל

בכדי שתעמדי בזמן שהוקצב לך לכך,ולאחר מכן תבררי באיזור מגוריך היכן קיימת לשכה לסיוע משפטי של משרד המשפטים,גשי עם העתק של הערעור,ובקשי סיוע, הסיוע ניתן למעוטי יכולת כלכלית וכן לאזרחים המעונינים לערור או לתבוע את המל"ל חינם ללא קשר למצבם הכלכלי,כרגע אני לא מוצא את הקישור באינטרנט,ואני בטוח שלא תהיה לך בעיה למצוא.

bimbi and basla

New member
אפשר לקבל קצת יותר אנפורמציה

ידיע לי על שיל ברחובות שהם נותנים סיועי משפטי הש אלה שלי איך בדיוק הם אמורים לעזור ים מה התפקיד שלהם בדיוק ? זה שאני צריכה לכתוב מכתב ערר ולבקש מהפסיכיאטרית שלי שתכתוב מכתב יותר תקיף את זה אני יודעת השאלה שלי איך הם בדיוק עוזרים ? מה השיטות שלהם? אודה לך אם תוכל לעזור לי

haimra

New member
העו"ד מסיוע משפטי יכול באם ימצא

לנכון להגיע איתך לועדה,ואז בדרך כלל תוצאות הועדה יותר אוביקטיביות,זו אחת מהדרכים שעו"ד יכול לסייע מעבר לכך הסיוע חינם כפי שכתבתי לך קודם. לגבי השאר נראה לי שהבנת את כוונתי,שוב בהצלחה ואל תוותרי.

אתחיל ב-שי"ל(שרות ייעוץ לאזרח)...

מעבירה את האתר של שי"ל, על מנת להעזר במידע העומד לרשותכם ולפנות במידת הצורך לעזרה. http://shil.haifa.ac.il/Develop/Hebrew/ בוועדות המוסד לביטוח לאומי, מנסים לדחות לא אחת פונים הזכאים להכרה בנכותם, ונותנים את האופציה לערעור תוך פרק זמן הרשום במכתב, כפי שחיים הסביר. בד"כ,בהגשת ערעור,כאשר ניתן כמובן להוכיח ע"י רופא מומחה שהנכות/מגבלה עדיין קיימת הוועדה בערער מאשרת המשך התשלומים. הלשכה לסיוע משפטי תבדוק עבורך את החומר בתביעתך ותודיעך אם יש מקום לעירעור. לצערינו,יש הרבה פונים החוששים לערער. אין כל סיבה לוותר על זכויותיך. בהצלחה.

bimbi and basla

New member
אני לא חוששת אני עישה הכל

אבל יש לי הרגשה שזה לא ממש יעזור עדיין הם ידחו אותי אז למה בעצם אני מתעקשת? בכדיי להגיד לעצמי שלפחות ניסיתי את הכל תודה על העזרה

ITCHAKG

New member
ל-BIMBI וכל המגיעים לועדות הרפואיות

של הבטוח הלאומי,להלן עצות פרקטיות של עורכת דין נעמה כהן, מאמר שפורסם באתר מחלקה ראשונה. מצורפת הודעה שפורסמה לפני כשנה בפורום זכויות נכים

למעלה