אבקש הכוונה, רעיון.

טל*tal

New member
אבקש הכוונה, רעיון.

איך להרחיב, את העסק הקטן שפתחתי. אני כותב סיפורים ומספר אותם לילדים. מספר בתי ספר, שנחשפו לסיפורי, ביקשו ממני כבר שנה שנייה לספר לילדים לאורך השנה ובאופן קבוע. הצלחתי יפה, לספר גם לילדי החינוך המיוחד בבתי הספר ובפנימיות, להנאתם הרבה של הילדים. רצוני להגיע לפריסה רחבה ולבתי ספר נוספים ורבים. איך? תודה האי מייל שלי: [email protected]

פשוט מאוד

פשוט תבקש ,מאותם בתי ספר שיש לך חוזה אתם, מכתבי המלצה , ותשווק את עצמך לבי"ס אחרים עם המכתבים הללו , תעשה את זה כמו שצריך , כי זה יכול להיות הקלף שלך לחיים טובים, פשוט תקבע פגישות עם מנהלי בתי-ספר , ותציג להם את עבודתך , תזמין אותם לראות ולשמוע אותך ועליך במקומות שאתה כבר עובד , רק תעשה את זה כמו שצריך וזה ירוץ מצוין.

רעיון נוסף

אפשר לפנות למשרד החינוך, גני ילדים פרטיים ועוד. השיטה הטובה ביותר עם זאת היא שווק אישי ישיר, לקבוע פגישות עם מנהלי בתי ספר, להשתמש בהמלצות (עפ"י טל) ולהגדיל את כדור השלג.

טל*tal

New member
בהמשך לבקשה לרעיון ,הכונה

תודה לתשובותוהרעיונות. בהמשך,מציעים לי לחפש חסויות ,ושותפות עם מקורבים לטלביזיה לתכניות הנוער,והילדים,להגברת החשיפה לבתי ספר מתנסים וקהל יעד נוסף.אז איך מגיעים לשם.

גישה לתוכניות טלויזיה

למרבית התוכניות יש כיום אתרי אינטרנט עם דרכי קשר (מיילים, טלפונים), שלח מייל עם ההצעה להתראיין, או פשוט הרם טלפון.

טל*tal

New member
תודה לרשות לעסקים אבל

הרעיון לטלויזיה ככה פשוט לא עובד. ניסיתי,התקשרתי ו...כלום לצערי.אמר לי שם מישהו שכדי להגיע לראיון צריך משהו יותר מסתם שעת סיפור לילדים.צריך איזה אקשן קצת מתח,איזה רצח קטן או לפחות להיות ברגותי . בקיצור,בדרך קשה להגיע לטלויזיה. ושאלה נוספת,מישהוא שלח לי הצעה כמשקיע וזה כבר נחמד,יותר.

מיריל

New member
קישור לאנשים בתחום

הייתי מציעה שתפנה למספר סופרי ילדים ידועים, כמו חלי גולדנברג, שכבר יש להם קשרים בתחום, אני בטוחה שאם עבודתך תמצא חן בעיניהם, הם אפילו יציעו לך שיתוף פעולה. עוד כיוון אפשרי הוא, אם הסיפורים שאתה מספר שייכים לך, אולי תקבץ אותם לספר ילדים? בהצלחה.

למעלה