אבקש המלצה לתכנית אימונים, פרטים בפנים

• פותח הנושא P0P
  • פורסם בתאריך

P0P

New member
אבקש המלצה לתכנית אימונים, פרטים בפנים

שלום, אני בן 26 וגובהי כ-1.75, משקל 61 ק"ג. אני מעוניין בעיקר להיכנס לכושר ומן הסתם כנראה להתחטב קצת בדרך כמו כולם (בעיקר בזרועות). אני מעוניין בתכנית שתשלב הליכה + שכיבות סמיכה + עליות מתח (יש מוט משקוף בבית) + כפיפות בטן. * כל הפעילויות יתבצעו בכל ימי השבוע חוץ מהליכה שזה יהיה פעמיים בשבוע . תודה רבה.

oridoron77

New member
תראה

המושג חיטוב טומן בחובו 2 פרמטרים= אחוז שומן נמוך+מאסת שריר גבוהה. את הראשון אפשר להשיג ע"י ייעוץ עם תזונה, את השני צריך להשיג עם אימונים סדירים. כרגע ההייתי ממליץ לך לבצע 3 אימונים בשבוע שישלבו 4 סטים של שכיבות שמיכה (מקסימום חזרות), כנ"ל לגבי המתח. אתה צריך להבין שמתישהו האדפטציה נאבדת (ההסתגלות של הגוף לשינויים), ולכן ההייתי ממליץ להירשם לחדר כושר\לקנות ציוד לבית כדי לבצע עוד תרגילים לכל קבוצות שרירי הגוף. את ההליכה אתה יכול לבצע 4 - 5 פעמים בשבוע מתי שנוח לך. בהצלחה אורי

P0P

New member
אוקיי אני ממש חשבתי שזה רק אימונים וזהו

ומכל התגובות שקיבלתי עד עכשיו אני מבין שגם תזונה זה מאוד חשוב ואפילו יותר. איפה מקבלים ייעוץ תזונה? האם דרך קופ"ח או משהו כזה?

oridoron77

New member
בקופת חולים אפשר לקבל יעוץ

נסה להתעניים האם יש תזונאי\ת שעובד\ת עם ספורטאים (וזה לא כ"כ משנ שאתה לא ספורטאי, אלא שההבנה לגבי דרישות גוף שמתאמן אצל תזונאים כאלו יותר גבוהה). אורי

למעלה