אבקש המלצה על בתי חולים לטיפול בקלאב פוט

rz1972

New member
אבקש המלצה על בתי חולים לטיפול בקלאב פוט

שלום רב לכולם, בשעה טובה הבן שלנו נולד ביום רביעי שעבר בניתוח קיסרי. ידענו על ה-ק"פ מהסקירה המוקדמת: דו צדדי, גמישות קל-בינוני (לדיברי האורטופד שראה אותו אתמול) רצינו לבקש המלצות על רופאים בבתי חולים באיזור השרון והמרכז. האם בבית חולים מאיר בכפר סבא יש אורטופדים המנוסים בשיטת פונסטי? האם מישהו טופל שם עם תוצאות טובות? המון תודה מראש!

פרלמנים

New member
מזל טוב ושלחתי לכם מסר../images/Emo13.gif

בוקר טוב ובשעה טוב! מזל טוב להולדת הבן, תהנו מכל רגע!
אני ג'סיקה, אמא של דניאל בן 8 חודשים שנולד עם ק"פ דו צדדי קשה, מטופל בשיטת פונסטי, עכשיו בשלב הנעליים. לגבי בתי חולים- בביה"ח מאיר מטפלים בשיטה המסורתית לא בשיטת פונסטי ואני באופן אישי שמעתי שלא מומלץ לטפל שם, ללא קשר לשיטת הטיפול. אנחנו מאזור השרון ואנחנו מטפלים בביה"ח שניידר בפתח תקווה- יש שם צוות רופאים מקסים ומרפאת ק"פ מאוד פעילה כל יוםראשון ורביעי. התורים מאוד זמינים והצוות זמין טלפונית מתי שצריך- מקצועיים ונחמדים. הטלפון 03-9253759 המזכירה הנהדרת: סוניה. אשמח להמליץ על 2 רופאים, אבל באופן אישי בטלפון זה עדיף. שלחתי לך מסר עם הטלפון שלי- תרגישו ממש ממש חופשי להתקשר!
בכל אופן שוב, מזל טוב. תרימו טלפון-מבטיחה לעזור! ג'סיקה

שלום לכם.

לפי מה שאני זוכר כאן יש המלצות טובות מאוד על וינטראוב מאיכילוב. כל רופא שתבחרו תצטרכו לבדוק גם במהלך הדרך. אך אין ספק שההתחלה חשובה ביותר. אני לא מכירה את בית חולים מאיר. באתר שלנו- כתובת בחתימה- יש דף עם שאלות שתוכלו לשאול כל רופא שאתם חושבים לטפל אצלו. בהצלחה עידית

אינה ו

New member
שלום!

אני מאוד ממליצה על הצוות באיכלוב. פרופ' ווינטרוב נחשב לאחד המומחים הטובים בארץ והצוות שלו מעולה. שולחת מסר עם הטלפון שלי אשמח לענות על כל שאלה. בהצלחה בהמשך!!!!!!!

למעלה