אבקש לקבל עצות ועזרה לגבי בעיה

odeia

New member
אבקש לקבל עצות ועזרה לגבי בעיה

שמציקה לי. לאחרונה, כבר לפחות חודשיים, אני כל הזמן מנוזלת, מלאה ליחה ונוזלים, הרגשה של חולי, הרגשה כללית ירודה. למרות שאני לא מצליחה להפטר מהנוזלים בגוף אני מאוד מיובשת. יש ברשותי שמנים אתריים, אני עושה לעצמי רייקי (דרגה 3), פעילות גופנית שאני עושה זו הליכה של כחצי שעה עד שעה במהלך היום כאשר עושה את סידורי המשרד ברחבי עיר מגוריי. אני חיה על כריכים ומרקים מאבקה בזמן העבודה ואת האוכל החם אני אוכלת אחה"צ בבית. אשמח ואודה לכל מי שיוכל לייעץ ולעזור לי מה אוכל לעשות בבית כדי לעזור לעצמי.

odeia

New member
מבקשת את עזרתכם בבקשה

מקפיצה לכולם שיראו תודה

אורנה

הסימפומטים שאת מתארת יכולים לקחת אותי למצבים רבים לכן קשה לי להתיחס באופן פרטני ( SORRY
) בככ"א הייתי ממליצה לך לשמור קצת יותר על תזונה במקום הכריך הביאי אורז וירקות מבושלים במצב שהגוף חלש אני ממליצה לאכול לפחות ארוחה אחת טובה המכילה חלבון , ומרקים אל תשתי את האבקה הזאת - עדיף לשתות תה צמחים טוב ( מומלץ לשלב חליטת היפריקום). לגבי השמנים - לא פרטת במה את משתמשת , להלן כמה קומבינציות מומלצות: מנטה, אקליפטוס , טימיה אדומה ( ביחס של 6% על שמן נשא) למרוח באזור החזה והשכמות.- עובד על ליחה ומע´ הנשימה בזיליקום , עשב לימון, לוונדר - לחיזוק והמרצה ולתחושה כללית טובה. הייתי ממליצה לך בחום לגשת לטיפול משלים כלשהו . תרגישי טוב יעל

odeia

New member
יעל, תודה על התשובה, לגבי לקחת

אורז עם ירקות מבושלים לעבודה זה לא ראלי, אין לי איפה לחמם את זה, ולאכול קר אני לא רוצה וגם מבחינה לוגיסטית להתחיל לאכול את זה מעל הניירת לא נראה לי. אני אוכלת בבית חלבונים, בארוחה החמה ולפעמים גם בארוחת ערב. לא מכירה את השמן אימיה אדומה. יש לי בבית את השמנים הבאים: אורן, ארז, ברוש, ערער, אשכולית, לבנדר, הדס, עץ התה, רוזמרין, לימון, עשב לימון, קמומיל, מנטה, אקליפטוס, אקליפטוס לימוני, ריחן, נרולי, יסמין (שלא סובלת), פלפל שחור וכנראה שיש עוד אבל כרגע לא זוכרת מה עוד. איך להשתמש בקבוצה השניה שהצעת לי (בזיליקום, עשב לימון, לבנדר)? אני שותה הרבה מאוד מים עם לימון. כרגע אין לי אפשרות ללכת למטפל ברפואה משלימה ולכן מחפשת איך עוזרת לעצמי, מוכנה בכל עצה שתעזור. שוב תודה אורנה

אימיה = טימיה ../images/Emo3.gif

לגבי הבזיליקום עשב לימון ולבנדר - 3 טיפות מכל שמן על 30 CC שמן נשא - לעסות ( אפשרי את כל הגוף)להתמקד באזור השכמות והצוואר , כפות ידים ( במיוחד כרית כף היד שמחוברת לאגודל). אפשרי גם באמבט. כל טוב והרבה בריאות יעל

עטרה ב ט

New member
אורז וירקות מבושלים לעבודה

ולא לשכוח גם כף של קטניות וכף של טחינה או חופן קטן של שקדים
להשלמת הארוחה
. נורא קל לקחת לעבודה וגם מעורר קינאה אצל האחרים (מנסיון) כשהריח של אוכל אמיתי עולה מהתרמוס שלך ! יש תרמוסים של אוכל. הם רחבים יותר מתרמוסים רגילים של שתיה, יש בהם חלוקה פנימית לשני תאים (כך שלא חייבים לערבב). הסטנדרטיים מכילים חצי ליטר שזה ארוחה גדולה ומשביעה ביותר, ויש גם יותר גדולים. הם אסתטיים, שומרים על חום מאוד גבוה שמונה שעות, ואחרי זה עוד שמונה שעות על חום נמוך. אני משתמשת בהם כבר שנים והם לא מכזיבים. רק לזכור לאוורר אותם בין שימוש לשימוש
. אה, והם גם נורא זולים

odeia

New member
למה הכוונה שאני ממחזרת את האנרגיה?

רייקי אמור לטפל ולעזור לכל אחד וגם למטפל עצמו. האם את מוכנה להסביר את עצמך? תודה

ערב טוב הודיה´, כוונתי במחזור אנרגי

שיטות ביו אנרגיה והילינג אנרגטי מבוססות על העברה והרקה בו זמנית, צד אחד מקרין והשני משחרר (יד אחת מקרינה ומהשניה משתחרר האיכס). ברייקי שתי הידיים פועלות כדי ליצור אנרגיה. מאחר ושתי הידיים פועלות הרי עיקר האנרגיה היא חשמל סטטי שנוצר מפעילות האיברים ומהכוונה שלך (המוח יוצר משוב זה) וכן החום שקיים בגוף, בו זמנית דבר לא ממש משתחרר. לכן כשאת מטפלת בעצמך ברייקי את מחזקת ומקבעת את המצב הנתון שכן את ושתי ידייך מהוות מעגל חשמלי סגור.... יכול להיות שלא הסברתי עצמי בבירור ולכן עימך הסליחה. היי בריאה במהרה אסתיה

odeia

New member
אסתיה, אני לא יודעת על הידע שלך

ברייקי, אבל ברייקי כן מנקים ומנקים טוב, גם את האחרים וגם המטפל את עצמו. לגבי מעגל, ברייקי אסור להצליב איברים כדי שלא לחסום את זרימת האנרגיה ואת מעגל האנרגיה, כלומר - מעגל זה טוב למהלך הרייקי. יכול להיות שדבריך נכונים לגבי שיטות טיפול אחרות באנרגיה אבל למיטב ידיעתי את הרייקי - לגבי אנרגית הרייקי - זה לא נכון. מודה לך על התייחסותך לבעייתי. נ.ב. את השם כותבים: אודיה

למעלה