אבקש עזרה בנוגע לחיפוש צימר

אבקש עזרה בנוגע לחיפוש צימר

שלום לכולם, אני מתכנן להפתיע את חברתי ולשכור צימר לסוף שבוע הבא (ערב השנה החדשה). כנראה ללילה אחד. רציתי לקבל המלצות לצימרים באיזור הצפון, מחירים ומה יש בצימר. עדיף שהצימרים יהיו כמה שפחות רחוקים מאיזור המרכז, ואני מוכן להשקיע עד כ800 ש"ח.

לא עקרוני בעצם

שורה תחתונה- תמליצו לי על צימר שהייתם בו לאחרונה. תודה מראש.

בבקשה דניאלו 18 בכולם ראיתי

3 מרפסות - נווה זיו. פנינה בבצת - מושב בצת. רוח גלילית - גורן אמירי הגליל - אמירים. לוין - אמירים שמיר - מצפה אבירים גג העולם - כפר ורדים. גזית - כפר ורדים. משפחת שלוש - חוסן משפחת בן עיון - חוסן

rasap

New member
אחי יש לי את המקום המתאים.

באיזור הצפון כ-15 דקות נסיעה מצפת יש מקום שנקרא אמירים. הייתי שם לפני חודש וזה סוף הדרך. (נוף לכנרת וכו').זה ינוע בין 800-1000 ש"ח אבל זה שווה. סה"כ כל האיזור הזה בצפון מלא צימרים.

שוב rasap - תסלח לי אבל יש גבול

הפסק להכניס את האתר שלך, שאין בו דבר וחצי דבר עם מה ששואלים כאן. (משוב על האתר שלך כבר נתתי לך באופן אישי). איפה באמירים? אצל מי? תשתדל לתת מידע ספציפי ולא כוללני כמו "האיזור הזה בצפון מלא צימרים". אנשים שבאים לפורום הזה רוצים מידע ממוקד שיאפשר להם לקבל החלטות. תודה....

lavendula

New member
מסכימה איתך שרצוי לפרט

אבל מותר לו להכניס קישור לאתר שלו (דווקא תמונות יפות) בחתימה, מה גם שזה לא פוגע באף אחד.

כמה מילים על טרול במערכת.

טרול זהו איש שמסיבות שלו (רובן פסיכולוגיות) עושה מאמץ להכנס למרכז הפורום ע"י יצירת פעילות מדומה או התכתבות מדומה שמטרתה לערער את חוקי הפורום והגרוע מכל את התנהלותו התקינה. (ראי את הערתו של ה.דרומי) קל מאד לזהות "טרול" כמו במקרה הזה - נכנס ומכניס חומרים שרובם לא רלוונטיים, לא נכונים ותלושים, ויצר התנהלות ווירטואלית שאיננה מבוססת על כלום (כמו האתר שלו), או כמו המלצותיו הערטילאיות. כמי שמנוסה בתחום, זיהיתי אותו מיידית. (למרות שאינני יודע מיהו) וצריך לקחת בחשבון שלעיתים הטרול עצמו הוא אחד מחברי הפורום המשתמש בשם פיקטיבי אחר. איך נפתרים מטרול? (זו תורה שלמה), אבל שני שלבים חשובים: 1. זהויו והודעה בפורום מיהו טרול. 2. לא מתייחסים אליו. במהלך יום המחר אעביר לכם כתבה שלמה שיצאה בווינט בנושא טרולים, וזאת לאחר שפורום הטיולים של ווינט נפל בגלל טרול. עכשיו תנתחי את כל תשובותיו של rasap ותיכנסי לאתר שלו שאין בו כלום - תמונות זה לא כלום ובעיקר במקרה הזה שהתמונות אין בהן דבר! בטוח לא דבר מועיל לפורום. וזהו כל הסיפור שבוע טוב

lavendula

New member
אני יודעת מה זה טרול

וכמו שיעצת בעצמך, הטוב ביותר הוא להתעלם ממנו. נכנסתי לאתר שלו ונכון שהוא לא קשור לפורום הספציפי הזה, אבל יכול להיות שהוא משתתף בפורומים נוספים ששם זה יותר רלוונטי, ובכל מקרה מותר לו להכניס קישור לאתר שלו בחתימה, גם אם זה לא קשור לפורום. יש אנשים שמפרסמים את הרכב שלהם בחתימה... זה לא מה שקובע אם הוא טרול או לא. בכל מקרה את ההמלצות שלו לא לקחתי ברצינות ולא נראה לי שמישהו כן לקח.

drtrip

New member
הי אמנון

לא ביקרתי באתר בערך שבוע וכצת יותר ואני שמחה לראות את פעילותך האקטיבית. ואפילו הצלחת להצחיק אותי בתגובותיך.... אז thank you for the well come back,אני לא מפסיקה לצחוק...

lavendula

New member
יש נוף?

אפשר עוד פרטים? אבירים על הכוונת אצלי. יש פינת ישיבה? איפה הג'קוזי? אשמח לעוד פרטים. תודה

בלבי

New member
מצאתי !

את האתר שלהם ... http://www.marva.co.il/ לפי האתר יש סלון, והג'קוזי בתוך חדר האמבטיה.

הג'קוזי הוא בחדר אמבטיה מקסים !

אגב, ג'קוזי גדול, יש סלון מאובזר. כל הצימר הוא מעץ, ובסלון יש גם אח עצים. אין ממש נוף, אבל יש גם פינת ישיבה בחוץ בגינה - חמודה מאוד. בין הצימרים הטובים שהייתי והייתי..

ornaalt

New member
המלצה לצימר במרכז

יש צימר שנקרא זוהר בדשא ליד זכרון יעקב מקום נחמד מאוד ולא יקר

למעלה