בוקר טוב רנה
תני לה לנהוג , תראי לה שאת סומכת עליה. היא תצטרך מתישהוא לנהוג לבד. רק אמרי לה שיש הרבה מטורפים על הכביש. היא יכולה לנהוג נהדר - אבל מישהו אחר.... ויש קטע שפעם מישהו כתב שנכנס לי ללב. אמא , הייתי זהיר ================== הלכתי למסיבה , אמא , ודברייך ניגנו כל הזמן באוזניי אז לא שתיתי , אמא , והרגשתי גאה מאוד בעצמי. "אל תשתה, בן" אמרת לי , אמא "חזור הביתה בשלום". אז למרות שאחרים הציעו לי , אמא , שתיתי קולה במקום. אני יודע שתמיד צדקת , אמא , ושעשיתי את הדבר הנכון. עכשיו המסיבה נגמרה , אמא , ואני יודע שאגיע הביתה בשלום. אני נכנס למכונית , אמא , ומתחיל לנסוע הביתה בזהירות, וזאת רק בזכות הדרך שחינכת אותי , אמא , האהבה והאחריות. אני מתחיל לנסוע , אמא , בזהירות , בדיוק כמו שביקשת אך המכונית ממול , אמא , לא מבחינה בי ופוגעת חזק. אני שוכב כאן בצדי הדרך , אמא , ושומע את דברי השוטר הנהג שממול שתה , אמא , ואני הוא שצריך לוותר. אני שוכב כאן גוסס , אמא , הלוואי ותגיעי מהר. איך זה קורה דווקא לי , אמא , ולא לנהג אחר? יש הרבה דם סביבי , אמא , אני חושב שרובו שלי אני שומע את החובש , אמא , שלא נותר לעשות הרבה בשבילי. רציתי רק להגיד לך , אמא , לא שתיתי . אני נשבע!! אלו היו האחרים , אמא , אלו שלא חשבו שהיו במסיבה. הנהג כנראה גם היה שם , אמא , בדיוק איפה שהייתי אני ההבדל הוא שהוא שתה ועוד חי , אמא , ואני איפה הנני? מדוע אנשים שותים , אמא ? זה יכול להרוס את החיים. אני מרגיש כאבים חזקים עכשיו , אמא , חדים ודוקרים כמו סכין. הנהג שפגע בי , אמא , מסתובב סביבי , מביט ומהסס אני חושב שזה לא פייר , אמא , הוא שתה ואני פה גוסס. אל תדאגי לי , אמא , אמרי זאת גם לאחי , אבי ולכל משפחתי. גם כשאגיע למעלה , אמא , אני יודע שתמיד תהיו שם איתי. מישהו היה צריך להגיד לו , אמא , שלשתות ולנהוג זה לא כדאי אם רק היו אומרים לו זאת , אמא , מחר הייתי עדיין חי. נשמת אפי מתקצרת , אמא , עכשיו אני מתחיל לפחד אל תבכי עליי , אמא , גם ככה קשה להיפרד. יש לי שאלה אחרונה , אמא , לפני שאעצום עיניי אני לא שתיתי ונהגתי , אמא , אז למה איבדתי את חיי??? סעו בזהירות והימנעו מתאונות