אבקש פתרון לבעיית זיעה במ. שמיעה

ntuvc1

New member
אבקש פתרון לבעיית זיעה במ. שמיעה

יש לי בעיה שאני מתאר לעצמי שיש אותה גם לאנשים אחרים. אני בקיץ מזיע או שאני הולך לדיסקוטק או לשמחות אני מאד מהר מזיע ואז מתהווה זיעה על המכשירי שמיעה ולפעמים זה מתקלקל. אני הולך עם שער ארוך על המכשירי שמיעה שלי לכן אני גם מזיע הרבה. יש לכם פתרונות לבעיה? מחר אני הולך לבר מצוה של אחי ושם יש ריקודים ואני אחרי 5 דקות כבר מזיע וצריך להוריד את המכשירי שמיעה כדי לנגב את השיער שלא ירטיב את המכשירים. מה עושים?????. בבקשה?????

צלף

New member
כמה הצעות על רגל אחת

1) ללכת עם מכשיר שמיעה ישן שלך (מה שאני עושה). 2) ליבש בכל מקרה את מכשירי שמיעה כל יום בלילה עם מיבשי לחות (מה שאני עושה). 3) להחליף למכשירי שמיעה בתוך האוזן (i.t.e או i.t.c) למי ששמיעתו מאפשרת את זה (ואז המכשירים פחות חשופים לזיעה). 4) לאלתר כיסוי מבד למכשירי שמיעה. 5) מה פתאום הולכים לדיסקוטק עם מכשירי שמיעה
מה כבר אפשר לשמוע שם

0ne Man

New member
גם אני סובל מבעיה דומה לפעמים

במיוחד בקיץ. הפיתרון שלי הוא פשוט מאד - כל כשעה או שעתיים, תלוי בלחות ובזיעה, אני מוריד את המכשיר, מנתק את הצינורית, נושף לתוכה אוויר לנקז את הלחות, ולפעמים גם מוציא את הסוללה מהמכשיר ומייבש אותה עם נייר טישו. זה לא הכי נוח, אמנם, אבל אין לי פיתרון של "קסם" אחר....

ntuvc1

New member
האם יש מכשירי שמיעה אטומים

לזיעה או לגשם וכדומה? לי יש של חברת פונק ואני מרוצה מהם. חשבתי שאת המכשירי שמיעה הבאים אני אחליף לכאלה שיהיו אטומים ל זיעה, השאלה אם יש כאלה? תודה רבה

צלף

New member
אני זוכר שלפני עשר שנים היתה

פירסומת למכשירי שמיעה שניתן לשחות איתם אפילו בים, אני מניח שאפשר להשיג אותם גם היום, השאלה היא האם הם יהיו מתאימים לך גם מבחינת השמיעה
מכשירי פונק phonak לפחות האנלוגיים, נבנו עם יכולת סיבולת גבוהה לזעה ולמפגעים סביבתיים, אני אישית השתמשתי בעבר שני דורות במכשירי פונק, כאשר כל דור היה בערך 8 - 9 שנים...

קפהש

New member
זיעה ומכשירים

יש לי שתל כולארי מהדור הישן. המקרופון בא ביחידה נפרדת מהמעבד. אני מתעלל במקרופון חופשי. שער ארוך ורטוב אחרי הים, טיולים עם חול ואבק, דיסקוטקים מה שתרצה. אני מודע לכך שזה מקצר את החיים של המקרופון. אבל אני מעדיף שמיקרופון יהיו חיים קצרים מאאשר לי היו חיים ארוכים ומשעממים. (אגב - לחדר כושר ורכיבה על אופני הרים אני הולך בלי המכשיר כי זה כנראה באמת יותר מדי בשבילו)

למעלה