אבקת אפייה במקום סודה לשתייה?

yael1712

New member
אבקת אפייה במקום סודה לשתייה?

שלום,
מצאתי מתכון לעוגיות שלפיו יש ללהוסיף 3/4 כפית סודה לשתייה. זה לא הרבה מדי? האם אפשר להחליף את זה באבקת אפייה או לעשות חצי סודה חצי אבקה?
על מה אתם ממליצים?
 

bali

New member
מנהל
יש הבדל בפעולה ובתוצאה בין סודה לשתייה ואבקת אפייה

לא הייתי משנה או מחליפה ביניהן, כי התוצאה תהיה שונה.
עם סודה לשתייה העוגיות יהיו יותר פריכות, עם אבקת אפייה הן יהיו יותר רכות ועוגתיות.
3/4 כפית סודה לשתייה זה לא הרבה אם זה חומר ההתפחה היחיד.
 
למעלה