אבקת חלבון וגיינרים

27roie

New member
אבקת חלבון וגיינרים

היי חברים,
לא הכי קשור אבל אני מניח שחלק מכם מבינים בתחום. אשמח לקבל הפנייה לפורום שמתמחה אם קיים.

אני רגיש ללקטוז וגלוטן ומתלבט בין 3 אבקות חלבון-
- isosoy - אני הכי פחות נוטה אליה כי אין אישור רשמי שנקי מגלוטן וגם מדובר בחלבון ממקור סויה שנחשב לפחות איכותי
- isoplex 32
- משהו חדש שאמור להגיע לארץ בקרוב תחת שם חא ידוע, בחו"ל נמכר תחת השם nectar ואמור להיות מאוד איכותי ומעט יקר.
אני אשמח אם למישהו יש ניסיון עם האבקות האלה ויכול להמליץ ואם מישהו שמע על האבקה החדשה.

בנוסף- אני בן 27, 1.78, 67, התחלתי להתאמן לפני חצי שנה פעמיים בשבוע בממוצע, אימונים לא מאוד קשים, המטרה שלי היא להתחטב ולהעלות קצת מסת שריר. אני רואה מעט תוצאות בינתיים, האם לדעתם אני צריך לקחת חלבון או גיינר? אני לא רוצה לעלות במשקל, רק במסת שריר וכם לא יותר מידי.

תודה!

The Pinky P

New member
קודם תלמד מה זה חלבון וגיינר ואחר כך תחשוב אם לקחת אותם.

יש לך חוסר בהבנה בסיסית של תוספי תזונה, תשלים את החוסר הזה ואז תראה אם נכון בשבילך
להתשמש בהם.

ronen0091

New member
אתה יכול להזמין בעצמך מחו"ל

יש כאן מדריך איך להזמין מויטה קוסט:
http://bit.ly/1bPB0Wz
&nbsp
אתה יכול לסנן את תוצאות החיפוש לפי "ללא גלוטן" ו"ללא לקטוז".
את nectar אתה לא יכול להזמין ישירות לארץ משם (הרבה מוצרים אחרים כן אפשר), מה שרוב האנשים עושים כדי להתגבר על זה - שולחים את המוצר לכתובת בארה"ב דרך buy2usa (זו חברה ישראלית שמספקת כתובת אמריקאית) ומשם המוצר נשלח אליך לארץ.

davesh

New member
עזוב אותך משטויות ...

אתה לא מתאמן רציני. אין שום תרופת פלא שתשנה לך את מבנה הגוף ותחטב אותך מ-2 אימונים "לא מאד קשים" בשבוע.
אבקת חלבון לא גורמת לגדילה או לחיטוב. היא נועדה רק לאנשים שלא מצליחים לצרוך את כמות החלבונים שהגוף דורש מאוכל רגיל. אם אתה אדם ממוצע, אז הגוף שלך מקבל מספיק חלבון מהאוכל שאתה אוכל.
מ-2 אימונים בשבוע לא תראה תוצאות ממשיות, ולא תגדיל את דרישת החלבון של הגוף שלך בכמות שתצדיק השלמה עם אבקה.
אבקת חלבון זה הבלוף הכי גדול של תעשיית חדרי הכושר. דבר ראשון שהמדריכים לומדים אחרי שסיימו קורס מדריכי חד"כ זה איך למכור לאנשים חלבון.
אתה רוצה לראות תוצאות? תתחיל להזיע בחד"כ.
תתחיל להתאמן 4-5 פעמים בשבוע, שעה וחצי אימון בכל פעם, כשבסוף האימון כבר לא תוכל לזוז מרוב שהשרירים כואבים, ואז תבוא להתייעץ על השלמת התזונה עם אבקת חלבון.

למעלה