אבקת חלבון וגיינרים
היי חברים,
לא הכי קשור אבל אני מניח שחלק מכם מבינים בתחום. אשמח לקבל הפנייה לפורום שמתמחה אם קיים.
אני רגיש ללקטוז וגלוטן ומתלבט בין 3 אבקות חלבון-
- isosoy - אני הכי פחות נוטה אליה כי אין אישור רשמי שנקי מגלוטן וגם מדובר בחלבון ממקור סויה שנחשב לפחות איכותי
- isoplex 32
- משהו חדש שאמור להגיע לארץ בקרוב תחת שם חא ידוע, בחו"ל נמכר תחת השם nectar ואמור להיות מאוד איכותי ומעט יקר.
אני אשמח אם למישהו יש ניסיון עם האבקות האלה ויכול להמליץ ואם מישהו שמע על האבקה החדשה.
בנוסף- אני בן 27, 1.78, 67, התחלתי להתאמן לפני חצי שנה פעמיים בשבוע בממוצע, אימונים לא מאוד קשים, המטרה שלי היא להתחטב ולהעלות קצת מסת שריר. אני רואה מעט תוצאות בינתיים, האם לדעתם אני צריך לקחת חלבון או גיינר? אני לא רוצה לעלות במשקל, רק במסת שריר וכם לא יותר מידי.
תודה!
היי חברים,
לא הכי קשור אבל אני מניח שחלק מכם מבינים בתחום. אשמח לקבל הפנייה לפורום שמתמחה אם קיים.
אני רגיש ללקטוז וגלוטן ומתלבט בין 3 אבקות חלבון-
- isosoy - אני הכי פחות נוטה אליה כי אין אישור רשמי שנקי מגלוטן וגם מדובר בחלבון ממקור סויה שנחשב לפחות איכותי
- isoplex 32
- משהו חדש שאמור להגיע לארץ בקרוב תחת שם חא ידוע, בחו"ל נמכר תחת השם nectar ואמור להיות מאוד איכותי ומעט יקר.
אני אשמח אם למישהו יש ניסיון עם האבקות האלה ויכול להמליץ ואם מישהו שמע על האבקה החדשה.
בנוסף- אני בן 27, 1.78, 67, התחלתי להתאמן לפני חצי שנה פעמיים בשבוע בממוצע, אימונים לא מאוד קשים, המטרה שלי היא להתחטב ולהעלות קצת מסת שריר. אני רואה מעט תוצאות בינתיים, האם לדעתם אני צריך לקחת חלבון או גיינר? אני לא רוצה לעלות במשקל, רק במסת שריר וכם לא יותר מידי.
תודה!