אבקת חלבון ונערים

natim9

New member
אבקת חלבון ונערים

מולי שלום לאחר שקראתי כתבה של יעל דרור ובה נכתב שאבקות חלבון עלולות לגרום להתפתחות בלתי פופורציונאלית של השרירים אצל נערים ולכן לא מומלצת. לטענתה, מאחר שקצת הופתעתי מהדברים, החלטתי לבקש מיעל את הסימוכים לעניין.בבדקיות שנערכו נמצאו באבקות חלבון חומרים אסורים. בסופו של דבר היא הפנתה אותי לבקש סימוכין ממך. אשמח אם תוכל לעזור לי בנושא. בתודה, נתי.

לתת דרור למחשבות

שלום נתי, אני לא קראתי את הכתבה ולכן לא יכול להגיב למה שנאמר שם. הרצניונאל לתיסוף בחלבון צריך להיגזר מהצורך, מרמת האימון, מהמצב התזונתי, מהזמינות ומהמטרות של המתאמן. עניין תוספי התזונה המזוהמים הוא ענין שונה לחלוטין שלא בהכרח מתנגש עם השאלה האם יש צורך בתיסוף בחלבון או לא. מאחר שמהות הויכוח בינכם לא ברורה לי אני מנוע מלהגיב. בברכה,

natim9

New member
מולי שלום....

קודם על תודה על ההתיחסות. למרות ההסתייגות שלך אני ישמח אן לפחות תוכל להתת דעתך על המשפט הבא: ". שייקים מומלצים רק לאחר סיום שלבי הגדילה והצמיחה לגובה. לכן הם מתאימים מגיל 20 ומעלה. הם לא מומלצים בגיל ההתבגרות. במתבגרים השייקים עלולים לגרום לגדילה מואצת של השרירים בצורה חסרת פרופורציה לשאר חלקי הגוף" (שכמובן שהווכנה כאן היא לשייקים של חלבון פשוט שכולנו מכירים ולא תערובת של פרוהורמונים) כמו כן, אני ישמח לדעת אם אתה מכיר מקרה שנמצאה אבקת חלבון שהכניסו לה חומר אסור תודה רבה נתי

התייחסות

שלום נתי, אני לא נוהג לבקר או לחוות דיעה באופן שאינו ישיר על דברים שנכתבים או נאמרים על ידי אנשי מקצוע אחרים. אני חושב שאת ההסבר המלומד צריך לשמוע מפי הכתבת ולהבין למה בדיוק התכוונה באמירות האלה. לגבי אבקת חלבון ספציפית שהיתה נגועה בחומרים אסורים אני לא יכול לתת לך מקרה ספציפי. מה שכן, היו מקרים רבים בעולם שתוספי תזונה מסוגים שונים, לרבות אבקות של קריאטין ושל חלבון, הכילו פרו-הורמונים. בברכה,

natim9

New member
תודה על התשובה.....

את הכתבת כבר שאלתי לפשר הדברים, היא הפנתה אותי אליך (נורא מקצועי) איפה אני יכול למצוא חומרים על מקרים יותר ספציפיים של קריאטין ואבקות חלבון? תודה

חיפוש במאגרים

האם ניסית לחפש במאגרי המידע? אני לא מניח שתמצא שמות של חברות מסחריות שבהן נמצאו חומרים אסורים בתוספים מותרים. בד"כ מדובר על התופעה באופן כללי ולא על מקרים של חברות. מה אתה בדיוק רוצה לדעת?

למעלה