אבקת מיץ עשב חיטה וזרעי צ'יה

elgavi66

New member
אבקת מיץ עשב חיטה וזרעי צ'יה

שלום לכולם
אשמח לדעת בנוגע למזונות העל
1. אבקת עשב חיטה טובה כמו המיץ עצמו? אין איבוד של רוב הערכים והוטמין בעת ההפיכה לאבקה?
2. זרעי צ'יה האם זה באמת כמו שכתוב במאמרים? כדאי להתחיל לקחת על בסיס קבוע?
3. האם יש המלצות היכן לקנות?

תודה לעוזרים

0 אור 0

New member
מזונות על

בתכלס, מזונות העל האמיתיים הם ירקות ופירות מהאיזור שלך ובעונתם.
כל המושג הזה של מזונות על מגיע לפעמים משיקול מסחרי טהור ולפעמים מסוג של גימיק, לכן צריך להתייחס אל כל המלצות האלו ב"כבדהו וחשדהו"
במידה שיש לה חסר מסויים אשר התוסף הטבעי יחסית מהווה חלופה לתוסף סינטטי או תרופה, אז בודאי הם עדיפים,
אבל בהתפתחות של הגוף האנושי הוא אינו זקוק לתוספים ו/או צמחים מקומות רחוקים משולבים ביחד.
ספציפית לשאלתך:
עשב חיטה זה בעצם נבטים - עדיף להנביט לבד (או לרכוש) סוגים שונים של נבטים ולשלב בסלטים - זה ללא ספק יותר יועיל לך מאשר אבקה מיובשת ו/או אפילו השייק המר.
המשקה הזה יעול לעזור בתהליך של ניקוי רעלים חד פעמי , אבל גם אז אפשר שייק מעלי מאכל אחרים + נבטים באותו אפקט
לגבי זרעי צ'יה - כמו כל סוגי הזרעים , כדאי להסתפק בכמות קטנה. וכמו כל תוסף הם יסייעו רק אם יש חסר בתזונה למה שהם מכילים. הדרך הטובה ביותר לצרוך אותם היא בטחינה בדיוק לפני השימוש, או ללא טחינה אבל עם השריה קצרה כדי שיעבור עיכול . אפשר לקנות אותם בחנויות טבע ואפילו בסופרים
&nbsp

hal767

New member
תשובות

אבקת עשב החיטה דלה בהשוואה למיץ שהוא בעל ערך גבוה. אישית, אני בדעה שמיץ ירקות אורגניים יותר מתאים למאכל אדם ובעל ערך גבוה במיוחד. כמובן, חשובה הבחירה הנכונה של הירקות.

זרעי צ'יה לא נועדו למאכל אדם. העובדה שאינטרסנטים מסחריים מפרסמים אותם ואת סגולותיהם כביכול, אינה משנה עובדה זאת. חשוב להבין שערך תזונתי כזה או אחר של פריט מזון מסויים, אינה הוכחה שהוא מתאים למאכל אדם.

אני מצרף קישור למאמר שלי בנושא מזון על.
http://brieut.goop.co.il/Web/?PageType=0&ItemID=289626

למעלה