אבקת מרק אסם

אבקת מרק אסם

אסם יצאה עם שני מוצרים חדשים - אבקת מרק בצל ואבקת מרק פטריות מרכיבים טבעיים בלבד (שניהם פרווה). מי שלא יודע גם מרק העוף אמיתי של אסם וגם מרק "בטעם עוף" עשויים מרכיבים טבעיים בלבד. בשנתיים האחרונות אסם פיתחה מוצרים רבים שעשויים מרכיבים טבעיים בכל הקטגוריות שהיא פעילה בהם (אבקות מרק, מרקי בישול, מרקי אינסטנט, תבשילים, מנה חמה ועוד). אני שייכת באופן אישי לאסכולה שאוהבת אבקות מרק. אין לי בעיה להוסיף לכל תבשיל. אתמול בערב הכנתי לעצמי תבשיל של כרוב עם עגבניות חתוכות ושעועית ירוקה (מי אמר דיאטה ולא קיבל
). על אף שתיבלתי את התבשיל ועל אף שאני חובבת אוכל תפל משהו, הפעם הגזמתי לגמרי. היה חסר לי משהו בתבשיל. החלטתי שזו הזדמנות נהדרת לבדוק את המוצרים החדשים. הרתחתי מים ושפכתי לכוס עם 2 כפות גדושות של אבקת מרק בצל. מאוד אהבתי שהאבקה נמסה כמעט מיד ולא נוצרו גושים מרגיזים. שפכתי לסיר, ערבבתי (על אש נמוכה) וטעמתי. התבשיל היה מעולה! זה היה בדיוק מה שחסר בו. אני מצרפת לכם תמונה של התבשיל בזמן ההכנה (מתנצלת על הכיריים המלוכלכים
)
אבקות המרק נמכרות בסופרים במחיר של 27.25 ש"ח ל 400 גרם.
 
איך אפשר להחליף את הדבר האמיתי

באבקות
אין כזה דבר אבקה טיבעית לגמרי , כל אבקה צריכה את המשמרים שלה והמיצבים שלה , חלקם בריאים וחלקם ממש , אבל ממש לא בריאים. מה טעים יותר ובריא יותר מציר עוף טרי למשל : עצמות גב וכנפיים מ 2 עופות. 2 בצלים גדולים יחד עם הקליפה. שורש סלרי אחד חתוך. חופן עלי סלרי. זר פטרוזליה. כף מלח גס. מביאים לרתיחה ומנקים את הקצף. ממשיכים להרתיח ואחרי כשעה על אש קטנה מסננים את הכול ( את השאריות ניתן לאכול , טעים מאוד ) טועמים ומתקנים תיבול , מוסיפים מיץ מלימון אחד ו 2 כפות דבש. הופ , מה קיבלנו
ציר עוף מדאים בטעמו. ועוד דבר , מה יכול להחליף מרק בצל אמיתי וסמיך
לא מאמין שאבקה זו ו אחרת יכולה לתת את אותה תשובה לחיך כמו הדבר האמיתי
1 קילו בצל פרוס דק. רבע כוס שמן זית לטיגון. מטגנים את הבצלים עד להשחמה.מוסיפים מלח גס לפי הטעם.מוציאים שלושת ריבעי מהכמות לקערה.מוסיפים כוס מים חמים ואת כל מה שבסיר טוחנים עם מקל טוחן.מחזירים את יתרת הבצל שהוצנו , מוסיפים עוד 2 כוסות מים חמים , טועמים ומתקנים תיבול.מגישים עם הרבה גבינה מגוררת למעלה ופרוסת בגט מרוחה בחמאה ושום בתנור. יום מקסים
 
שום דבר לא יכול להחליף את הדבר האמיתי

אני מסכימה לגמרי. אבל לי את האפשרות לעמוד ולהכין ציר אמיתי (מכל מיני סיבות) ולכן אני משתמשת בתחליפים.
 
נראה אחלה!

אני מרבה להשתמש באבקות מרק אהבתי את התפנית הבריאותית. אנסה בהקדם!!!
 
תמיד מוסיפה אבקת מרק לתבשיל אמיתי של מרק עוף

וחוץ מזה תבקשו יפה משממית שתספר איך מסתדרים בליל הסדר עם אבקת מרק עוף
או שמא אעשה זאת בעצמי בערב
 
והסיפור מאחורי המרק...........

בוקר ליל הסדר, במטבח תכונה רבה. המרק מתבשל לאיטו. אותו מרק אמיתי עם חלקי עוף. בחוץ חמסין . בערב כולם ישובים ליד השולחן הערוך לתפארה. אני מחממת את האוכל. המרק מריח רע. אני טועמת, המרק החמיץ. בשקט קוראת לאישי. קח את הסיר לחצר והשלך את תוכנו לפח. שב אישי, נרחץ הסיר, הורתחו המים , הוספה אבקת מרק. 30 איש קיבלו מרק עוף עם קניידלאך. חמותי האהובה אומרת לי, הרבה זמן לא יצא לך מרק כל כך טעים
 
עוד נסיון להניע אתכם מאבקות מרק

מכינים מרק עוף טרי ונקי ללא אבקות. נותנים לו לרתוח קלות כשעה,מוציאים את מרכיבי המרק,העצמות והירקות, ממשיכים לצמצם את המרק עד הגיעו לחצי מהכמות,מצננים ומעבירים לכלים לעשית קוביות קרח ומכניסים למקפיא. תחשבו ל זה , תמיד יהיו לנו קוביות של ציר עוף בריא עשוי ממוצרים טריים ללא כול האבקות הנוראיות האלו. כדאי
 

Master Stav

New member
אחלה רעיון

אני אגב עושה זאת גם עם ציר בקר עם שום כתוש ועם רטבים שונים וגולת הכותרת שלי ....
אני סוחט מיץ לימון וממלא בו את השקיות שיוצרות קרח בעיגולים אין דבר יורת מגניב מכוס מים שצפה בתוכם קוביות מיץ לימון ....
 
למעלה