שוב מתחילה מחדש
New member
אבקת מרק אסם
אסם יצאה עם שני מוצרים חדשים - אבקת מרק בצל ואבקת מרק פטריות מרכיבים טבעיים בלבד (שניהם פרווה). מי שלא יודע גם מרק העוף אמיתי של אסם וגם מרק "בטעם עוף" עשויים מרכיבים טבעיים בלבד. בשנתיים האחרונות אסם פיתחה מוצרים רבים שעשויים מרכיבים טבעיים בכל הקטגוריות שהיא פעילה בהם (אבקות מרק, מרקי בישול, מרקי אינסטנט, תבשילים, מנה חמה ועוד). אני שייכת באופן אישי לאסכולה שאוהבת אבקות מרק. אין לי בעיה להוסיף לכל תבשיל. אתמול בערב הכנתי לעצמי תבשיל של כרוב עם עגבניות חתוכות ושעועית ירוקה (מי אמר דיאטה ולא קיבל
). על אף שתיבלתי את התבשיל ועל אף שאני חובבת אוכל תפל משהו, הפעם הגזמתי לגמרי. היה חסר לי משהו בתבשיל. החלטתי שזו הזדמנות נהדרת לבדוק את המוצרים החדשים. הרתחתי מים ושפכתי לכוס עם 2 כפות גדושות של אבקת מרק בצל. מאוד אהבתי שהאבקה נמסה כמעט מיד ולא נוצרו גושים מרגיזים. שפכתי לסיר, ערבבתי (על אש נמוכה) וטעמתי. התבשיל היה מעולה! זה היה בדיוק מה שחסר בו. אני מצרפת לכם תמונה של התבשיל בזמן ההכנה (מתנצלת על הכיריים המלוכלכים
)
אבקות המרק נמכרות בסופרים במחיר של 27.25 ש"ח ל 400 גרם.
אסם יצאה עם שני מוצרים חדשים - אבקת מרק בצל ואבקת מרק פטריות מרכיבים טבעיים בלבד (שניהם פרווה). מי שלא יודע גם מרק העוף אמיתי של אסם וגם מרק "בטעם עוף" עשויים מרכיבים טבעיים בלבד. בשנתיים האחרונות אסם פיתחה מוצרים רבים שעשויים מרכיבים טבעיים בכל הקטגוריות שהיא פעילה בהם (אבקות מרק, מרקי בישול, מרקי אינסטנט, תבשילים, מנה חמה ועוד). אני שייכת באופן אישי לאסכולה שאוהבת אבקות מרק. אין לי בעיה להוסיף לכל תבשיל. אתמול בערב הכנתי לעצמי תבשיל של כרוב עם עגבניות חתוכות ושעועית ירוקה (מי אמר דיאטה ולא קיבל