אברהם פריד פה!

אברהם פריד פה!

אם היתם יודעים שפריד מופיע ביום רביעי בחתונה באיזור המרכז היתם הולכים או שזה נראה לכם לא יפה ללכת אם אתם לא מוזמנים? תודה (אני מוזמן זה בסדר. )

משמח אותנו שאתה מוזמן...

ואני חושב שזה לא מוסרי להגיע לחתונה של הוזמנת אליה. אגב ביום שלישי יש שתי אירועים שפריד אמור להופיע בהם, בחתונה של אליהו לאופר ובדינר של הרב ביטון מהר נוף.

תתחדש על השם החדש,למה הוא שודרג?

אגב החתונה של לאופר לא ביום ב` , כך זכור לי או שאני טועה

תודה וזה כבר ישן נושן...

לגבי היום אז גם אני חשבתי שזה ביום שני אבל שמעתי בשידור ברדיו מורשת שאמרו שזה ביום שלישי בכל מקרה אני יברר את הענין.

לגבי הניק זה פעם ראשונה שראיתי

לאחר הרבה זמן שלא נכנסתי לכאן אבל יש כאן כמה נציגים ששלחתי לכאן , והחתונה סופית ביום ב` זה מידע גם מצד החתן וגם מצד הכלה . מעניין אבל למה מפיצים שזה ביום ג?` כי גם אני שמעתי גירסה כזאת אולי בשביל לבלבל את הסקרנים

המאצו

New member
לדעתי זה תלוי

אם החתונה באולם כמו הדר דימול או אולם אחר ברמה הזאת אני חושב שזה לא לעניין אבל אם זה משהו כמו היכלי מלכות זה אחרת כי גם ככה יש הרבה לא מוזמנים בחתונות אלו

היה סוף הדרך!

היה ממש נפלא! נדיר שיש דברים שאני מתלהב ככה. ד"א אלי ניגן שם והבנתי שביום שני החתונה שלו.

אוקיי1

New member
גם אני הייתי! זו כנראה החתונה הכי..

מדהימה שהייתי בה אי פעם ואהיה בה אי פעם!!! אגב אני כן הייתי מוזמן בתור חבר ילדות של החתן נ"י היה שם את אלי לאופר עם עוד 6 נגנים חוץ כמובן מאלי שהקליד בקלידיו לשמחת הרוקדים. היו גם כ-20 כנרים מהפלהרמונית הישראלית בניצוחו של מישה גוטמכר. היתה שם תאורה של גיל טייכמן. הגברה של שרון שאלתיאל הגדול! וכמובן אברהם פריד,ודדי גראוכר שהיה המפיק המוזיקלי של כל העסק.

למעלה