אברי באדי הייייייייייייייייי

Chloe

New member
אברי באדי הייייייייייייייייי

טוב אתם לא יודעים מי אני כי אני חדשה! אז קודם כול היייייייי לכולם השנה הצטרפתי למדצ"ים וחברה שלי (שכבר מליון שנה בצופים מיכתה ה´ והיא עולה ליא´) אמרה לי שכדאי לי לפתח את זה ולהיצטרף לצופים ואני עולה לכיתה ט´ תגידו זה לא מאוחר מדי?

Chloe

New member
איף יו סיי סו.....

יש לי שאלה איפה המנהל/ת שלכם? בכל הדף אין הודעות שלו

מה לא ידעת?

נפל עליה בול במחנ"ק היא היתה בבית חולים שבוע ואז מתה. אז לבנתיים אין מנהלת לפורום..

חחחחחח

כן לוקח לאנשים זמן להתרגל לחוש ההומור (השחור) שלי רציתי לקרא לצוות שלי "לוחמי הגטאות" אבל הם לא רצו איזה מבאסים מה זה היה אדיר... היינו שמים קליפות תפוחי אדמה על העטיפה בסוף השנה היינו שורפים תמחברות בסוף המחברת היינו רושמים "חכו שניה דופקים תדלת" ... מי שלא מבין זה מהבדיחה: מה היה רשום בסוף היומן של אנה פראנק?..... חכו שניה דופקים בדלת. היה לנו יומולדת לצוות ביום השואה במחנ"ק לא היינו מאכילים את החניכים היה לנו אפילו תנועה צוותית... (כמו שעשו להיטלר) ויש לי עוד מלא... אבל לא בסוף קוראים לנו בשם אחר... אבל אנחנו תמיד נשאר בדם לוחמי הגטאות

MajorGad

New member
והיית מכריחה את הקבוהצ שלך..

לקרוא לעצמם היטלר יוגנד ?

אוריין1

New member
מצדה עולה??

את יודעת מי זכה ב-6 פרסים במחנ"ק... נכון בית הכרם 6 פרסים ששה פרסים מורל בטיחות צופיות מטבח פני שטח וכדור עף בנות.. אז מי עולה בית הכרם או מצדה אני חושבת בית הכרם

נעלבתי....!!!

עדיין לא מתתי... לא נפל עלי כלום במחנ"ק... למרות שעשיתי הרבה שטויות ודברים מסוכנים
הייתי בספרד, חזרתי, ועכשיו אני אהיה פה עד שתיתחננו שאני אעלם!!!! נועה.

תעלמי!

פליז נו תעלמי! בבקשה... תעלמי! נו למה לא? אבל אני מתחננת..... נו פליז... תעלמי..... בבקשה.... חחח...את רואה? אני מתחננת... מעניין אם זה יעבוד....

keren14

New member
נועה חמודה!!!!

איך היה??? סורי שאני מנצלת שירשור זה:)

למעלה