אב"ג VS. או"פ

דיסניבן

New member
אב"ג VS. או"פ

התקבלתי לאב"ג לאחר שנה שם בתואר מדעי,אבל השילובים של החוגים שלהם די מוגבלים,ויוצא שחוג השני לא ממש מעניין אותי.,
מצד יש את הפתוחה שאני יכול לשלב עם חוג שאני רוצה פסיכולוגיה דו חוגי מחשבים/כימיה.וגם ראיתי שהרבה יותר קל לי ללימוד מספרים ולא מהרצאות ותרגולים .
אבל מצד שני הפתוחה נראה לי בידוד חברתי :(.

sense9

Member
מנהל
לכל מקום יש את היתרונות והחסרונות שלו.

בסופו של דבר - זה שיקול שלך בלבד

Just Neta1

New member
זאת מן הסתם החלטה שלך

אבל אם היו שואלים אותי, הייתי הולכת על אב"ג. אם פסיכולוגיה באמת מעניינת אותך וזה מה שאתה רוצה להמשיך לעשות, החוג השני פחות רלוונטי, אז נכון- אולי יהיה לך פחות מעניין, אבל תאמין לי שיהיה לך הרבה יותר משעמם עם הספרים ועצמך בבית. אני בעצמי לומדת חוג שני ממש משעמם מבחינת תוכן (הגעתי לשם די בטעות), אבל החברה טובה וזה לגמרי מה שעושה לי את הלימודים. (לצורך העניין- אני מכירה מישהו שהתחיל ללמוד פסיכולוגיה בפתוחה ואז עבר לאב"ג ומסיבות שונות נאלץ לחזור לפתוחה והוא הכי התבאס על זה בעולם, כי באב"ג הוא נהנה הרבה הרבה יותר, וזה בלי קשר בכלל לחוג השני שהיה פחות רלוונטי בשבילו, אבל כמובן שזה אינדיבידואלי).
לגבי זה שקל לך יותר ללמוד מספרים- זה לא סותר, אתה תמיד יכול ללמוד מסיכומים של הרצאות ולא רק מלשבת ולהקשיב בכיתה וזה על אותו עיקרון. ככה שזה מה שאני הייתי בוחרת, אבל כמובן שזאת החלטה שלך:)

למעלה