אב חד הורי מבחירה...מציאות אפשרית א

ףסא

New member
אב חד הורי מבחירה...מציאות אפשרית א

אב חד הורי מבחירה...מציאות אפשרית או פנטזיה בלתי ניתנת להגשמה? אני גרוש+2 ומשתוקק לתינוק/ת חדש/ה. נראה לי הגיוני ונכון -עבורי ועבור הילד/ה- להפריד בין ההורות לזוגיות בשלב זה של חיי. לפני כ-3 חודשים כתבתי מודעה בענין זה בפורום דומה באתר אחר -נאוה אולי זוכרת- בכל-אופן, חוץ מאיזה שני מכתבי סימפטיה (אך לא ממש אמפטי) קיבלתי רק פניה אחת מאשה שטענה שמתאים לה, אך כשניסיתי לקדם את הענין והצעתי שנפגש כדי לשוחח היא נעלמה, כך שנראה שהיא לא היתה רצינית. מסתבר שצדקתי שזו פלוס מינוס מסימה בלתי אפשרית, אבל אני לא מתייאש עדיין...רעיונות?

אושרת@@

New member
תשמעו אני ממש תמימה

עד לפני שהכרתי את הפורום הזה לא ידעתי שמפרסמים מודעות למועמדים פוטנציאלים,,,, אם אני לא טועה תוליק רשמה בתגובה לאחת מהבנות פה על מקום כזה תסתכל בשרשורים של ההודעה בהמשך הדף ז"א הודעה של נאוה לא תוליק מקווה שלא טעיתי

T w e e t y

New member
ראשית זו לא משימה בלתי אפשרית

שנית, אני לא חושבת שזו הכתובת <אולי אני טועה> שלישית, אני יכולה להמליץ לך על שני מקומות פוטנציאלים למטרה זו - ראה ליינקים למטה. רביעית, אני מאחלה לך המון בהצלחה. חמישית, לאחר דיון עם עצמי ולאחר שעצמי ענה לי
זה באמת לא המקום פה, למרות שחלקנו מחפש פרטנר לילד משותף, לא הייתי רוצה לראות את הפורום פה מקבל תפנית של לוח דרושים, חוצמיזה שיש פורומים מתאימים לכך ולכל פורום האופי היחודי שלו. שישית, הממממ באמת שיהיה לך ולנו ולכולם רק בהצלחה עם המון אושר ונדודי שינה

T w e e t y

New member
../images/Emo93.gif שכחתי את הליינקים../images/Emo12.gif

בבקשה טוב אז ככה,,,,,,להורות אחרת אין עדיין אתר אבל יש לי מספר טלפון שלהם אם תרצה. ובנתיים אני מצרפת לך כתבה או בעצם סיפור על זוג שהכיר בהורות אחרת, אז אתה מוזמן לקרוא פה ולהתרשם. ב ה צ ל ח ה

יפעת 7

New member
אשמח לראות את הלינקים בעצמי

ניסיתי לעקוב אחרי ההוראות שלכן כדי לראות את הלינקים ולא הצלחתי, אם באמת יש אתרים שעוזרים לקשר בין אנשים לצורך חוזה הורות אני מאד אשמח לראות ולהתחבר. חוץ מזה המון תודה על התגובות והעצות שקיבלתי, נתתן לי המון חומר למחשבה

אושרת@@

New member
../images/Emo32.gif שתהיה לכולם שבת שלום

שבת שלווה וכייפית מתחת לפוכים,,,לפי מזג האוויר נראה לי שכולנו נהיה בפוכים,,,,, אני קצת בגמילה בבית מהאינטרנט אז נתראה ביום ראשון,,,,,,,,,

היי אסף

אני מנסה להכנס להריון מתרומת זרע וכמובן שהייתי מעדיפה אפשרות של אבא ביולוגי לילדי. תהיה מוכן לספר מעט על עצמך..ולמה אתה מתכוון ברצון שלך להיות שוב אבא לתינוק/ת? מממ..אולי תספר מה חסר לך..ואיזה אבא אתה לשני הילדים שלך? במבה במבי

יובל2

New member
יגעת מצאת, תאמין!!!!!

גמ´ני ממליצה על הפורום של ההורות אחרת. קיבלתי את הליינק הזה לפני כחודש, נכנסתי ומצאתי את מבוקשי (אני מקווה) קראתי גם על הצלחות וגם על כשלונות ואני מכירה אישית כמה זוגות כאלו. אז גם לבמבה וגם לאסף, מומלץ להיכנס לשם ולהתרשם. כי פה לא תקבלו את התשובות האלו וזה כמו ללכת לקנות רהוט בהום סנטר או אצל נגר-->לכל מקום הייחוד שלו. וטוויטי, אני מאוד מקווה שתמשיכי לתמוך בי, גם כשבחרתי בדרך קצת אחרת, כי אני נהנת מהפורום ושואבת ממנו המון כח וכיווני חשיבה. יובל שמאחלת בהצלחה לכולם

T w e e t y

New member
יובללל דפקת נפקדות ארוכת טווח../images/Emo3.gif

נדפקה לך הקופסא אחותי
למה שלא אתמוך
למה שמישהו מפה לא יתמוך
זכותך לבחור בכל דרך למימוש האמהות, העיקר שתהיה שלמה איתה.
הפורום הזה נועד לתמוך בכל המתלבטות והמתחבטות ברעיון הכולל של חד הורית מבחירה נקודה
לאף אחד פה אין הזכות להחליט עבורך ואו להשפיע אנחנו פה רק על מנת לשתף לייעץ ולתת עוד כיווני חשיבה נקודה
יעד נוסף של הפורום מבחינתי, זה לתת במה לאמהות/אבות בפועל בנושא של חינוך וגידול ילדים - כרגע האמהות לא ממש משתמשות בזה, אבל כולי תקווה שלפחות הגרעין של האמהות החדשות, ינצל את הבמה הזו ואת החברותא שנוצרה פה, ועוד תווצר.
מחבקת אותך חזק והמון בהצלחה.

יובל2

New member
SORRYYYY מבטיחה להשלים את החסר../images/Emo8.gif

ידעתי שיש על מי לסמוך
אספר בהזדמנות על השותף להורות שלי.

יובל2

New member
את לא מוצאת כי אין להם אתר

לטוויטי יש טלפון של המרכז להורות אחרת אם את מעוניינת. אני לא פניתי אליהם בגלל שהם סתם יקרנים <לדעתי>, אלה הגעתי לאב הפוטנציאלי דרך אותו פורום להורות אחרת, שטוויטי דיברה עליו. תוכלי למצוא את הללינק בתשובה לאסף נדמה לי.

ףסא

New member
חד הורית או חד הורי מבחירה...?

אלף - תודה לכל מי שקרא/ה והגיב/ה...וגם למי שקרא/ה ולא הגיב/ה וקצת אפילו למי שהגיב/ה בלי לקרוא.... בית - אני מתנצל אם בחרתי פורום של חד הורי*ת* מבחירה, פשוט לא מצאתי פורם של חד הורי )זכר( מבחירה ...שזה מאפיין *בדיוק* את הבעיה שניסיתי להציג, מה שמוביל אותי ל- גימל - יש כאן איזו אי-הבנה "קטנה",. שאני נוטה ליחס חלקית, אולי, לכך שלא הייתי ברור מספיק בהצגת הנושא, אבל גם חלקית, לפחות, לעצם הגישה כלפי הבעיה, שהיא *בדיוק* מה שמונע את פתרונה. ובכן, למי שהיה נדמה שזו מודעת "דרושה שותפה להורות" - עמך הסליחה. מה שבאמת ניסיתי להציג זה הטיה )ביאס, בלע"ז( של הטבע וגם של החברה כנגד אבהות חד הורית מרצון. במילים אחרות: אשה המחליטה שהגיע העת לא להמתין יותר לבנזוג ולהפוך להורה )לא סוג של ריקוד-עם(, פשוט מוצאת לה תורם-זרע ו-קדימה לעבודה...)טוב, אניודע שזה לא פשוט, אבל לפחות זה אפשרי, גם מבחינה ביולוגית וגם מבחינה חברתית-מוסכמתית, פלוס-מינוס(. גבר, לעומת זאת, נאלץ במקרה הטוב, למצוא שותפה לפרוייקט ההולדה וההורות שלאחריה כמקשה אחת בלתי ניתנת להפרדה, )ואז, אם כבר צריך שותפה, בעיני, כהטרוסקסואל שבהחלט רואה את עצמו מתישהו שוב במערכת זוגיות, עדיף כבר למצוא בתזוג לא?( אבל במקרה היותר נפוץ, נותר הגבר כבהתחלה, וחצי תאוותו בידו, מקסימום, אבל בלי תינוק פרי זרעו. בקיצור -לא הוגן!!! ועל כך ניסיתי לפתח את הדיון. ושוב אדגיש: כמובן שניתן להתפשר ולמצוא בכל מיני דרכים, מוסדות, פורומים ולוחות מודעות אמא-שותפה גם ללידה וגם להורות, אבל אני מדבר ממש על חד-הוריות מרצון, כזו שהנשים בפורום זה חוות, אך בגרסה האבהית.

T w e e t y

New member
איתך ה../images/Emo52.gif על אי הבנת הנקרא../images/Emo20.gif

הפורום נקרא חד הוריות מבחירה בגלל היתרון שלנו הנשים למימוש אמהותנו מפרי ביטננו. לכם הגברים יש באמת את האופציה של להיות שותף ל - הורות, ואו אפשרות נוספת, אבל אז זה לא נושא את הגנים שלכם, וזה ללכת על אימוץ. כמובן שבכל דרך ודרך יש יתרונות וחסרונות - אבל איפוא בחיים אין
אם תגלגל את הדף קצת למטה, תראה שיש לנו חבר בפורום שהוא חד הורי מבחירה, ובחר באימוץ. אז אם כל זה שיש לנו קצת יתרונות על פני הגברים, עדין החסרון הגדול הוא בזה שזמננו מוגבל
ואנחנו חייבות למהר על מנת לא לפספס את הרכבת - שטסה לה במהירות מסחררת
סתם לקוריוז. אני באופן אישי מפרידה בין הורות לזוגיות, ועדין לא פוסלת את הזוגיות על הסף, אבל אני מאמינה שלכשיהיו לי ילדים, אני אכנס למערכת הזוגית ברוגע ושלווה ולא אבחן כל אוביקט, בהאם הוא יכול לשמש כאב פוטנציאל לילדי - ומי מאיתנו לא מכירה את הסיטואציה והלחץ
אז איש יקר, הורה מגירסה אמהית הוא לא שונה מיגרסה אבהית רק באופן המימוש, ז"א האם הוא יהיה פרי זרעך או לא ומי מגדל בפועל.

יובל2

New member
גמ´ני מתנצלת אסף

חשבתי שאתה מחפש שותפה להורות ובגלל זה עניתי כפי שעניתי, ומנסיון שלי לא זה המקום
תדע לך שאם תחליט להשתקע אצלנו, תמצא שיש פה קבוצה נפלא, תומכת, מפרגנת ומלאת ידע בהמון תחומים. אז שיהיה לך כייפ עם מה שלא תחליט. יובלי

היי אסף

אני מבינה שאתה מחפש פונדקאית חשבת אולי על אימוץ? - ממילא, זה לא שאתה מוותר על ההריון
אני מכירה משפחות חד הוריות דרך אימוץ וזו יכולה להיות הצלחה גדולה זה נותן לך גם את האפשרות לבחור בן או בת וגם פותר לך את ההתלבטות אם להניק או לא, ועד איזה גיל...
ברצינות, אפשר לקבל ילד/ה בגיל שנה וחצי - שנתיים וחצי זה גיל צעיר מספיק וראיתי הצלחות. אני כאישה מוצאת שאם אני סוחבת הריון, אני רוצה גם לגדל בעצמי כלומר: גם אם הייתי יולדת בשותפות נוסח: הורות אחרת, ההעדפה שלי הייתה שהגבר יתפקד במשפחה כמו גרוש שהילדים לא אצלו אבל... יש לי ידיד טוב שחולם להיות חד הורי. הוא גם, כמוך הטרוסקסואל אבל... נראה לי שצעיר ממך הוא בטוח עוד לא התחתן ואין לו ילדים בכלל אם תמצא דרך, אשמח לדעת ולהפנות אותו בכל מקרה, שיהיה לך המון המון בהצלחה במציאת הדרך להורות חדשה בחד

ףסא

New member
לאמץ את ההצעה...?

בוקר טוף... אז...קודמכל, אני שמח שההבהרה שלי אכן הבהירה. שוב נוכחתי לדעת שזה באמת לא את(ן), זה אני...
ולענינינו, אימוץ בהחלט אופציה, והאמת ששקלנו, או יותר נכון שקלתי אותה עוד בהיותי נשוי. הבדיחה הרווחת ביני לגרושתי (שהצחיקה, אגב, רק אותי) היתה משהו כמו: נעשה חמישה-שישה ילדים ואם נרצה עוד - נקנה. בכלאופן, יותר ויותר נראה לי שאימוץ זאת האופציה היחידה, ולמרות שמאאאד הייתי מעדיף בת (אני מסוגל לעשות רק בנות) מזרעי שלי, אני מסכים שיש יתרונות גם באימוץ. אבל גם פה הנורמות והכללים הם נגדינו, החד-הוריים: ניסיתם לשכנע את העובדת הסוציאלית של משרד הפנים שגבר שחי לבד הוא בסיס טוב לבנית משפחה ולאימוץ??? או יה! בהצלחה בכשלון מראש. מה שמשאיר רק אפשרויות אימוץ אפורות או אפילו שחורות, שיש להן סט בעיות משלהן...וכמובן שאם כבר מתפשרים יש אופיה של מציאת שותפה להריון והורות, או -מי היה מאמין?!- אפילו בתזוג, רחמנא ליצלן...

גליה ש

New member
מה עם פונדקאות?

זה בטח יקר ומסובך אבל לא בלתי אפשרי אני מניחה. ואז יש לך גם מזרעך וגם "רק" שלך. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה וברוך הבא לפורומנו...

T w e e t y

New member
מענין לענין באותו בנין ../images/Emo39.gif

תרשה לי לתקן אותך בפרט קטנטן,,, כיחיד אתה בהחלט יכול לאמץ בארץ והם ממש לא מקשים בנושא הזה נהפוכו זה יותר קל מלזוג, העניין הוא שלא תקבל תינוק אלא ילד בוגר בעל צרכים מיוחדים, ולכן קל יותר יהיה לך לאמץ בחול. אני מצרפת לך ליינק המסביר קצת על אימוץ בארץ ובחול. שבוע נהדר אגב,,,אני באופן אישי יותר בעד אימוץ מאשר פונדקאות.

דבורי

New member
אימוץ בארץ

מהנסיון הקצר שהיה לי עם השירות בארץ, בכלל לא קל ליחידים לאמץ בארץ, למרות שיש צורך אמיתי במשפחות לילדים בוגרים. כפי שכבר כתבתי כאן, עברה יותר מחצי שנה עד שהעו"ס מטעם השירות בכלל התפנתה לשיחה איתי לאחר שמלאתי את כל הטפסים. גם מהשיחה איתה התברר לי שרק כאשר יתברר להם שלילד מסוים באמת אין סיכוי למציאת משפחה דו-הורית הם ישחררו אותו לאימוץ יחידים, וזה יכול לקחת הרבה זמן.

למעלה