אב לשני קטנטנים

אספרסו2

New member
אב לשני קטנטנים

בני שנתיים ושלוש וחצי,גר בגרמניה,קורא כאן בפורום מזה תקופה. כבר שבוע אני מתפקד כחד-הורי,אשתי נסעה לסעוד את אמה החולה. מה שהתחיל כאתגר מענין ,הולך ונהיה יותר ויותר קשה
הם כל הזמן מתקוטטים בייניהם ואני נאלץ לתפקד כשופט קרבות-מגע על מנת להגן על שלומו של הקטן שזועק לעזרה,ומייד אחר כך רץ ומתגרה בו שוב. כל האסטרטגיות שנקטתי לא עזרו, אני בחופשה וגם הם.אבל אי אפשר להיות כל הזמן בחוץ. עצות ועזרה תתקבלנה בברכה.

gils33

New member
../images/Emo140.gifברוכים הבאים

שמח שהצטרפת אלינו. עצה ידידותית :דבר ראשון, לחוקק חוק, לא מרימים ידיים בבית שלנו! ליישם אותו ולהתעקש (עונש קולקטיב גדול) וזה ירגע בהבטחה. אצלנו השניים החלו להרים ידיים בבית, עונש ש לשבוע בלי מחשב החזיר את שניהם לתלם. בהצלחה נשמח אם תשאר

schlomitsmile

Member
מנהל
ברוך הבא! נחמד להפגש גם כאן ../images/Emo13.gif בנוסף לדבריו של גיל, אולי יועיל אם תנסה מצד אחד לתת להם אתגרים משותפים, כצוות (למשל לאסוף את הצעצועים) כאלה שלא קשה מדיי לעמוד בהם, שיתוגמלו בהתאם (גם סוכריית טופי שמוענקת בתרועות שימחה, יכולה להחשב פרס נחשק ../images/Emo13.gif), ומצד שני, לנתב כל אחד לפעילות שתעניין אותו, כדי לייצר הפרדת כוחות. כך שיחוו שיתוף פעולה ואחווה, ובשאר הזמן לכל אחד יהיה המקום שלו.

אספרסו2

New member
תודה לך ולגיל.../images/Emo13.gif

ניסיתי,יש שיפור. העיקר שאמא שלהם חוזרת בעוד כמה ימים.

schlomitsmile

Member
מנהל
גם אני לא הייתי רוצה להיות אמך וגם לא בתך אם אתה כזה פנאטי.

schlomitsmile

Member
מנהל
פנאטיות היא הרעל המסוכן ביותר יש הבדל בין להלעיט ילד בממתקים לבין להתיר לו ממתק קטן פעם ביום. איסור מוחלט יביא לתוצאה הפוכה- מיים גנובים ימתקו.

פולספגן

New member
איפה כתבתי "איסור מוחלט"?

כל מתוק עדיף על סוכריות ואם תתני לילד
,
ועוד דברים טעימים, אז למה שידבק דווקא ברעל ששמו סוכריה? חוץ מזה, יש בהחלט דברים שלא ארשה באיסור מוחלט (כמובן, תוך כדי שטיפת מוח מגיל אפס), כמו סיגריות, סמים וגו'. האם גם לכך תרשמי "מיים גנובים ימתקו"?

schlomitsmile

Member
מנהל
VW יקר אין לי עניין בהתקוטטויות. אם אתה משווה בין סוכריית טופי לבין סמים, אם בגלל סוכריה אתה מכריז על הורה כבלתי כשיר, אם אתה מעלה על דעתך שאציע לילדיי סמים, באמת שאין לנו קרקע משותפת לדיון. ואני דוקא מאד מחבבת VW ../images/Emo13.gif

אספרסו2

New member
מאיזה בחינה

כל מתוק עדיף על סוכריה? מההיבט של בריאות בשן או מההיבט של כמות הקלוריות ליחידה?

פולספגן

New member
יש גם הייבטים בריאותיים וגם אפילו בטיחותיים

סוכריות על מקל זו סכנה. בוודאי שאנשים לא מודעים לכך שברגע שהילד שלהם מולעט בסוכרים ובצבעי מאכל סינטטיים, הוא נעשה "היפר אקטיבי" , עצבני וכדומה.

למעלה