אגב אם מישהו מצא נוקיה 3100 בבארבי הוא של אחותי... אשמח אם תיצרו קשר. תודה מאיה
G goomaya New member 25/3/06 #1 אגב אם מישהו מצא נוקיה 3100 בבארבי הוא של אחותי... אשמח אם תיצרו קשר. תודה מאיה
S shaharstein New member 25/3/06 #6 מה שאני ראיתי .. הצלם מצא טלפון כחול קטן כזה ומסר אותו למישהי שנראית כמו מישהי מההפקה הפלאפון היה מונח ליד הרמקולים בצד שמאל של הבמה .. מקווה שעזרתי ..
מה שאני ראיתי .. הצלם מצא טלפון כחול קטן כזה ומסר אותו למישהי שנראית כמו מישהי מההפקה הפלאפון היה מונח ליד הרמקולים בצד שמאל של הבמה .. מקווה שעזרתי ..
G goomaya New member 26/3/06 #7 עזרת מאד.. באמת עמדנו ליד הבמה אבל אין לי מושג איך אני מגיעה להפקה שלהם... בבארבי בכל אופן לא מצאו כלום. תודה
עזרת מאד.. באמת עמדנו ליד הבמה אבל אין לי מושג איך אני מגיעה להפקה שלהם... בבארבי בכל אופן לא מצאו כלום. תודה
B bluemoon5 New member 26/3/06 #9 בדקתי עם כל מי שעבד , סורי ... אף אחד לא מצא סלולרי כחול, בדקתי עם 4 אנשי הפקה שעבדו באותו הערב. איזה באסה,,,
בדקתי עם כל מי שעבד , סורי ... אף אחד לא מצא סלולרי כחול, בדקתי עם 4 אנשי הפקה שעבדו באותו הערב. איזה באסה,,,
B bluemoon5 New member 27/3/06 #11 מאיה, דיברתי עם הבארבי.. והם טענו שמישהו בא לקחת סלולרי כחול??? זו את מצאת אותו?
G goomaya New member 27/3/06 #12 אחותי היתה שם, וזה לא היה זה. כנראה שעוד מישהו איבד. בכל אופן חסמנו כבר את המכשיר. אפשר להמשיך הלאה בחיינו. שוב תודה )))))) את עלאכיפפפפפפפפפאק
אחותי היתה שם, וזה לא היה זה. כנראה שעוד מישהו איבד. בכל אופן חסמנו כבר את המכשיר. אפשר להמשיך הלאה בחיינו. שוב תודה )))))) את עלאכיפפפפפפפפפאק