אגב ג'י פי אס ומחירים...

503idan

New member
אגב ג'י פי אס ומחירים...

הבנתי שאורנג' , גם מספקים את הג'י פי אס שלהם בחינם אם יש לך חב' גלישה וע''פ ביקורות הוא לא רע, למישהו פה יצא להתנסות ?

AYELET1

New member
לא לכל חבילת גלישה. ישנה חבילת גלישה

מועשרת, ושם השימוש בישום הוא ללא תשלום נוסף. אמממה, זה צורך מנפח הגלישה (לא משמעותי אם החבילה גדולה ואינך נהג מונית...) יתרונות וחסרונות (ויש סקירת המשך בדרך): http://www.pdace.com/kb/kb.php?kb=490 (התוכנה נסקרה לאייפון אך זו תוכנת telmap שאמורה לצאת לאנדרואיד. יתכן ויהיו הבדלים מסויימים) מה שכן אאל"ט הגרסה לאנדרואיד עדיין בבטא.

503idan

New member
היום בשיחה עם אורנג'

הנציגה טענה שהגיפיאס שלהם לא צורך דאטה

AYELET1

New member
זה צורך נפח גלישה מה-WAP

אבל זה לא קשור למה שכתבתי- יש לך את תוכנת הניווט של אורנג' ללא תשלום אם יש לך "חבילת גלישה מועשרת". התוכנה היא כנראה חלק מההטבה של החבילה (היקרה יותר מהקודמת, ללא ההעשרה).

shlox

New member
TelMap 5 אמנם בבטא, אבל עובדת היטב

גיליתי רק לאחרונה שניתן להוריד אותה ללא תשלום מאתר החברה. היא תומכת בעברית מלאה ובהקראת שמות רחובות, ועובדת היטב וללא תקלות - לפחות ממה שיצא לי להתנסות. דווקא Waze קצת מאכזבת במבחן התקלות - יש לה באג מעצבן באנדרואיד, שאם מתקבלת שיחה בזמן הניווט (או אם מבצעים פעולה אחרת בטלפון מחוץ לתוכנה), כשחוזרים לנווט - הכבישים נעלמים מהמפה. הם חוזרים תוך כמה שניות עד כמה דקות, ולפעמים זה עלול לגרום החמצה של פנייה חשובה.

TheDevilInside

New member
הורדתי,אך האפליקציה לא נפתחת.

נטענת על שליש,ואז- internal error occured. please restart application and try again. ניסיתי כמה פעמים-ללא שינוי... גלאקסי אס.

ת i מ ר

New member
מכיר את הבעיה. אני יוצא האפליקציה ומיד חוזר.

בחזרה נפתחת חלונית ששואלת אם להשלים את הניווט ליעד שלא הושלם. אני בוחר ב"כן" והכבישים חוזרים למפה. עיניין של שניה. אגב, אין לי בעיה אחרי שאני עונה לשיחה להמשיך לנווט. אני לוחץ על מקש הבית ואז לוחץ על WAZE.

TAMImami

New member
אני מכירה מישהו שהוריד IGO למכשיר שלו וזה

עובד מצוין ולא צריך אינרנט בכלל!

למעלה