אגב גשם

אגב גשם

(שלום! מצאתי מקום עם אינטרנט מהיר וחינמי ליד הקומונה, אז אכלתם אותה:) יש ביציאה מהרחוב (החדש) שלי גשם תמידי! בשני הצדדים של הכביש, וגם באמצע שלו, רסיסי מים מהשמים כל הזמן. זה ממש מגניב. (ולא נראה שזה מזגן או ממטרה.) ההתסתוות מאד חדה ויפה בעמק, רק עכשיו אני מבינה כמה תובל יוצאת דפן, ובכלל, כל מה שחייתי ועשיתי עד עכשיו, בכלל לא מיצג את הכלל. (לא, גם אני לא הבנתי את המשפט הזה. אבל הבנתם למה התכוונתי.) תסעו באוטובוסים! זה מביא את הסתו, אני כמעט בטוחה. 301 מומלץ ביותר. גם 331/2/8. (ואם אתם כבר עליו- בואו לבקר.) אח, נו, מה יהיה איתי. כל מקום בארץ שאני מגיעה אליו אני ישר רוצה לגור בו. (חוץ מגוש-דן!) כן, אלפי סליחות, אני מבולבלת מאד. גם אתם הייתם מתבלבלים במקומי. תשארו יפים, זה יותר קל. אוהבת (הכל) עינה

Justin Angel

New member
אהלן!

איך בשנת השירות? מה קורה? מה את עושה (חוץ מלהוריד גשם)? יאללה, תספרי, תרחיבי :)

אפילו שזה לא קשור ישירות..? :)

באמצע אוקטובר נתחיל לעבוד בבתי ספר יסודיים במגדל העמק ונלמד חשבון קבוצות של ילדים 'מוחלשים', ועד אז אנחנו מגייסים חניכים לתנועה (דותן, אנחנו באים אליכם עוד שבועים:) ומדריכים קבוצות קיימות. קבלתי קבוצה מגניבה של יודאלפים, גם יחסית קרוב-לבית, גם קורניבורים (טורפי בשר ללא צמחונים), וגם אוהבים פעולות טקסט. חלומו הרטוב של כל מדריך! והצות הדרכה שלי מעולה. היה לנו מפגש שבוע שעבר ועשינו להם "מבוכים ודרקונים" במסוה של פעולה על אחריות קבוצתית. טוב נו, אני בטח משעממת את רב הקוראים כהרגלי המגונה בקודש, אז אסכם בזה שקומונה זה כיף חיים לא נורמאלי, והחיים יפים! :) ואתם מוזמנים לכתב לי אימיילים. ברכות נוצצות, עינה.

יש לי חבר נהג אוטובוס

את חושבת שהמקצוע מביא אתו להגשמה עצמית??? (אגב עמק - מתי תחליטי באיזה צד שלו את? משמר העמק? מגדל העמק? אולי פשוט תעשו "מגדל-שמירה" העמק??)

למעלה