אגב "האביב הזה"...

אגב "האביב הזה"...

(בכוונה אני לא משרשרת, כי זה לא יקפוץ, אז בשביל מה?
ניר, אל תכעסי) מישהו יודע של מי המילים? מעניין אותי מאוד, כי הן לא "הסגנון הרגיל" של יודית. החריזות פחות או יותר מושלמות (גם בצליל וגם בהברה), ושל יודית בד"כ לא ככה בשירים (כמו: חוזרת, נמש על השמש, איזו מין ילדה). אז למישהו יש מושג?

caliope

New member
האביב הזה

לפני כמה זמן גיליתי בדיסק של אסתר שמיר שיר עם מנגינה אחרת וכמה בתים זהים לשיר שיודית שרה. גם המילים וגם הלחן שייכים לאסתר שמיר. מזמן יש לי את הדיסק הזה ואף פעם לא שמתי לב שהוא דומה מאוד לזה של יודית אך חברה שלי העירה לי על זה. אז אני לא ממש יודעת מה קרה עם השיר הזה כי הוא כמעט זהה ל"האביב הזה" אך המנגינה היא שונה לגמרי וגם יש שינוי בפזמון. אשמח לשמוע אם מישהו שמע משהו על העניין. חוץ מזה, אני טסה היום לארגנטינה לבית של ההורים לחודשיים, ככה שאצטרך לפספס כמה הופעות. אז אני מאוד אשמח אם תשתפו אותי על מה הולך שם. ד"ש ליודית ותהנו! שרה אמבון

צודקת...

אני בשוק. באמת מילים של אסתר שמיר. טוב, זה שהיא מוכשרת זה ידוע... "עד קצה המסלול", "עברתי רק כדי לראות". בכל מקרה, השיר ע"פ שירונט נקרא "ציפייה לאושר", והמילים לא זהות לחלוטין... יש כמה קטעים שונים, שכנראה שונו בגלל הלחן, ויש חלק שירד. ואם הלחן של יהודית (שנראה לי מאוד טבעי), אני גאה בה! חחח לחן מסובך ויפהפה ברמות. כשאני אחזור הביתה אני אבדוק את הגרסה של אסתר שמיר.

למעלה