אגב, הצדק יבוא רק מכך ש

פיש דוג

New member
בדיוק הם רוצים שהכל יסתדר להם איך שנוח להם.

פתאום שהכל מתפוצץ להם בפנים הם מיללים כמו חתולים. הפקירו את הפריפריה, רוצים לחלק את כל שטחי ארץ ישראל לערבים, רוצים להשאיר את המסתננים הבלתי חוקיים. ועכשיו הם בוכים להם בשדרת היוקרה שלהם שאין להם איפה לגור. חבורה של שמאלנים הזויים.

פיש דוג

New member
למה נגד בעלי הדירות זה שוק חופשי זאת זכותם.

ילדי המצוקה מכפר שמריהו רוצים לעשוק את בעלי הדירות ? ילדי המצוקה מכפר שמריהו הפריארים משכירים מלונה ב5 אלף שקל ועוד בוכים שאין להם כסף ? שהעם כבר יתעורר ילדי המצוקה מכפר שמריהו לא שתו הבוקר אספרפסו ב30 שקל לכוס. המצב ממש כואב אין איך לעצור את הדמעות

מה שמרגיז אותי במה שאתם אומרים כל הזמן...

זה שהמחאה הזו היא כאילו רק של שמאלנים, וכאילו רק של ילדים מכפר שמריהו. אתם עושים דמוניזציה למפגינים בשביל כנראה לעבוד על עצמכם, אחרת לא ברור לי. ההפגנות האלו הן בכול הארץ. בכולה. מקריית שמונה ועד אילת. ארבעת ההפגנות המרכזיות הן בת"א, ירושלים, חיפה ובאר-שבע בעיקר בגלל שאלו הערים עם האוכלוסיה הגדולה ביותר. ת"א רבתי היא הגדולה ביותר ובגלל זה שם ההפגנה המרכזית. יש בהפגנות האלו אנשים מכל הקשת הפוליטית ומכל הגילאים... אני רואה שם דתיים לאומיים ואני גם רואה שם שמאל לאומי. יש שם אנשים מגיל 5 ועד 75. יש שם אנשים אנשים משכונת הארגזים ויש שם אנשים מצפון ת"א... המחאה הזו היא מחאה ח-ב-ר-ת-י-ת (בפעם המיליון) וזה לא משנה מאיזה בית באת, אם אתה מאמין שהמחאה הזו היא צודקת - אתה מצטרף אליה. ההפגנות האלו הן לא רק בגלל הדיור. הן בגלל קושי המחייה... הבעיה היא שביבי טמבל בדיוק כמוכם ורואה את זה כניסיון להפיל אותו במקום ניסיון לעורר אותו. ההתנשאות שלכם על תל אביבים נובעת אך ורק מקנאה, וזה שקוף כל כך, שאני במקומכם הייתי מחפש תירוצים אחרים להתנגדות להפגנה (שזה עוד יותר עצוב, כי אתם מתנגדים להפגנה כלל ארצית בטענה שהיא "תל-אביבית")... "הם לא שתו הבוקר אספרסו ב-30 שקל"... היית מת לשתות כל בוקר אספרסו ב-30 שקל. "גם אני רוצה לקנות חולצה ב-2000 שקל"... השטויות שאתם אומרים הן מגוחכות, באמת... אם תעצור רנדומלית אדם בת"א, ברחוב מסחרי, נניח דיזינגוף - הסיכוי שיהיה תל-אביבי הוא בערך 50% והסיכוי שהוא אי פעם קנה חולצה מעל ל-500 שקל יהיה בערך 1%. אף אחד לא יורד לשתות אספרסו כל יום בבית הקפה הפינתי שלו, ובלי קשר, מחירי הקפה בת"א זהים לאלו שבשאר הארץ. אני בטוח אגב, שגם אתה היית מאלו שבזמן המלחמה בלבנון "פתחו עיניים" על התל-אביבים שיושבים בבית קפה בזמן שיש מלחמה... אנשים ישבו בבתי קפה גם בירושלים, בבאר שבע, בנתניה, אילת ואפילו בחיפה. היית מאלו שהתבכיינו על זה שלתל-אביבים לא אכפת מתושבי הצפון, אבל אלו אירחו משפחות שברחו מבתיהם המופגזים. דרך אגב, בשנת 1991 אף אחד לא הציע לתל-אביבים מקלט... אז מי פה הצבוע? וכאילו שתל-אביבים עושים פחות מילואים מכל שאר תושבי הארץ... אתם אנשים רעים, צרי מוח, אגואיסטים, וחסרי סובלנות מינימלית כלפי האחר. אם יש מישהו שהורס את המדינה היפהפיה הזו, אלו אתם. הרבה יותר מהשמאל הקיצוני, מהחרדים ומחיזבאללה. אתם, שעושים את ההפרדה הזו בין שמאל לימין, את הדיכוטומיה המוחלטת, המנוגדת - היא, היא שקורעת את העם מבפנים. אבל לא תהרסו לי, ולא לאף אחד מהמפגינים... אני שמח לראות אנשים מסביבי, חרדים, מתנחלים, אשכנזים, מזרחיים, פמיניסטיות, גאים, ערבים, דרוזים, תל אביבים, ירושלימים, ק"שים וב"שים, על אף חילוקי דעות שונות ומגוונות, מתאחדים יחד במטרה אחת צודקת - שיוויון.

למעלה