אגב, התחלתי לשתות מיץ אשכוליות

אפרסקה

New member
אגב, התחלתי לשתות מיץ אשכוליות../images/Emo9.gif

מקווה שזה יעזור, זה די מגעיל, כל הזמן חשבתי שאני שותה מיץ אשכוליות טבעי של פריגת, כנראה שלא כל כך כי המיץ הטבעי הרבה יותר מר.... אז מה שאני שותה זה מיץ 100% אשכוליות של פריגת (בקרטון), מבוסס על רכז. נשמע לכן מספיק? אני לא ממש רואה את עצמי עומדת וסוחטת כל יום... אגב, לא מצאתי מיץ אשכוליות של "סחוט-טרי" (רק אשכוליות אדומות וזה היה יותר מגעיל מהצפוי) ולא מצאתי פרימור אשכוליות.

m i c h a l y

New member
גם אני../images/Emo3.gif

התחלתי לשתות את אותו המיץ כי לא מצאתי שום דבר אחר בסופרים כאן בסביבה.... בכל אופן ההבדל העיקרי הוא שאני ממש אוהבת אשכוליות....

אפרסקה

New member
אני מאוד אוהבת את מה שחשבתי שהוא

מיץ אשכוליות טבעי, המיץ של פריגת בבקבוק הפלסטיק, "מרכיבים טבעיים בלבד", אך מסתבר שזה לא מיץ טבעי אלא משקה. יחי ההבדל הקטן. זה באמת נהדר. הטבעי- קצת פחות, אני מניחה שצריך להתרגל למרירות שלו.

פּוֹנְג

New member
חייבת לומר לכן שאני סוחטת

ונהנית מזה (בינתיים זה היום השלישי בלבד) ראשית - זה טעים בצורה בלתי תאמן (ואני שונאת אשכוליות) שנית - כולה אשכולית אחת לסחוט (הן הרי גדולות) ויש כוס מלאה. שלישית - הרעיון של הבריאות שעומד מאחורי זה - מסחרר אותי
מומלץ.

גם אני ../images/Emo13.gif

אני דווקא אוהבת אשכוליות, אבל רק אדומות, זה גם נחשב? וברוח ההשקעה, כל בוקר אני סוחטת לי ולבעלי כוס מיץ (איזה מזל שקיבלנו מסחטה לחתונה...), הוא מבסוט מזה עד הגג! אני מקווה שהוא לא יתחיל לבייץ או משהו כזה

m i c h a l y

New member
אור וחולמת להיות אמא

חפשו כאן בשרשור קודם יש שם הסבר האומר כי לאשכולית השפעות חיוביות רבות, האחת מהן היא שיפור פריון האשה. (לא הבנתי בדיוק למה) הנושא עלה בדיון סביב המאמר המתורגם המקושר לפורום זה ומדבר על שיטת המודעות לפוריות. באותו דיון נשאלו כמה שאלות לגבי זיהוי ההפרשות החודשיות, ואז הועלתה ההצעה לשתות כוס מיץ אשכוליות אחת ליום. אינני יודעת אם זה עובד, אך ככל לא אכפת לי לנסות (בכל אופן זה רק בריאות, גם אם הרווח הוא עלייה ברמת הויטמין C בתק' שפעות זו) ממליצה בחום לקרוא את המאמר המתורגם ומעובד בצורה ידידותית לקורא (
למעין בר, שהיא אם אני לא טועה אחת ממליצות האשכוליות) גם אם רק מציצים אפשר ללמוד המון! אז שוב ברוכות הבאות, מיכל.

ג טלי

New member
../images/Emo124.gifשימו לב שיש תרופות שיש להן

אינטרקציה עם מיץ אשכוליות, כדאי להתייעץ עם רופא למי שמקבלת תרופות מיוחדות. ואני לא מדברת עם אקמול פה ושם...

ג טלי

New member
אכתוב תשובה מפורטת מחר

עמכן הסליחה. חייבת לראות "24". אתן אשמות
. מבטיחה. המתינו עד מחר.

m i c h a l y

New member
מקווה שנהנת!

תודי ש"24" בולטת בפרופיל הסדרות הטלויזיוניות הקיימות... מעניין לא? זה הולך ומסתבך. אסור לפספס אף פרק....

ג טלי

New member
../images/Emo124.gifהסבר מפורט וארוך

אוקיי, אז נתחיל. דרך אחת של מטבוליזם של תרופות הוא פירוק התרופה ע"י איזואנזימים הקרויים CYP450 ולהם תת-קבוצות שונות. על הציטוכרום פועלים חומרים שונים שגורמים לו לעכב או להגביר את הפירוק של הסובסרט=התרופה. ז"א יכול להיות שתת קבוצה מסויימת (לא אלאה בפרטים) מפרקת תרופה X, אולם מיץ אשכוליות, שפועל כמעכב של הציטוכרום יגרום לעיכוב פירוק התרופה וריכוזה בדם יעלה ו...זה לא טוב. הבנתן עד כאן? אז שוב,בקצרה - מיץ אשכוליות פועל בגוף כמעכב שרשרת של פירוק תרופות. הכוונה היא לכל הסוגים של אשכוליות, מיץ, פרי, קפוא, מרוסק.. הכל. ההשפעה היא לאורך 24 שעות ולכן - מי ששותה מיץ אשכוליות ונוטלת אחת או יותר מהתרופות שתיכף אציין, עליה להפסיק את השתייה למשך זמן הטיפול או לשמור על טווח של 24 שעות בין שתיה לתרופה. (אפשרי כשנוטלים תרופות שתדירות המתן אינה כל יום). התרופות הן: Diclofenac וולטרן הניתן דרך הפה. Ibuprofen- אדקס, אדויל, נורופו, איבופן. תכשירי נוגדי סוכרת - Glipizide , Tolbutamide נקסין ונפרוקסי Phenytoin קומדין - נוגד קרישה ולא אספירין!!! חלק מהתרופות מקבוצת חסמי תעלות סידן, לטיפול בבעיות לב שונות. ויש עוד המון...לכן ממליצה להיוועץ ברופא. (אם מישהי צריכה עזרה בפיענוח השמות או שאגיד לה אם תרופה מסוימת גם כן ברשימה, אשמח. פשוט זה הרבה מדי לכתוב....) כמובן שלא רק מיץ אשכוליות מעכב בצורה הזו ויש הרבה תרופות שפועלות במנגנון כזה ולכן הן ניתנות בזמני מתן שונים או בכלל לא ניתנות ביחד. מקווה שהסברתי בשפה ברורה ומובנת ככל האפשר. אשמח לענות במסרים לכל מי שצריכה. ואגב, אם אתן תוהות לגבי מהימנות הענין, אני רוקחת במקצועי. והיום אפילו התקשרתי לפרופ' שלימד אותי את הנושא ווידאתי כי העניין מוכח קלינית. טלי אני לא יודעת אם זה מופיע על העלון של התכשיר.

m i c h a l y

New member
וואו../images/Emo2.gif

טלי! איזה נכס חשוב לפורום.... גם נחמדה וגם יודעת כ"כ הרבה.... תודה רבה רבה על המידע המפורט. נדהמתי לראות את הקשר שבין הדברים, ולא, זה לא מצוין בתווית (חוצפה, לא? הרי מיץ אשכוליות אינו מצרך נדיר.) טוב - תודה, אמרתי?! לילה טוב, מיכל.

למעלה