אגב ימי הולדת...

Macphista

New member
אגב ימי הולדת...

אתמול היה יומולדת לג'ניפר מוריסון והמעריצים עשו טרנד יומולדת בטוויטר עבורה (34).
ומחר... יומולדת לרוברט קרלייל! (52)

shirush3

New member
וואלה? זה הולך טוב עם התכנון שהיה לי לשים

אותו בדמות השבוע

Macphista

New member
Carlyle Sunday

מתאים! מחר כבר הוגדר בטוויטר על ידי מעריצים כ- Carlyle Sunday

Macphista

New member
#HappyBirthdayRobertCarlyle

יאללה, מתחילים טרנד יומולדת לבובי בטוויטר!

Macphista

New member
אירופה רק מתעוררת וארה"ב עוד ישנה

אבל אני יכולה להעלות ציוצי יומולדת של הקאסט מאוחר יותר כשיצוצו...

Macphista

New member
כל הדמויות ששיחק

מישהי העלתה לטוויטר תמונה עם כל הדמויות ששיחק...

Jimmy Kane

New member
הכי זכור לי פרנסיס בגבי

אני מקווה שישחק בסרט המשך שיצא ב2016

Jimmy Kane

New member
יאי

עכשיו רק צריך לקוות שהסרט המשך לא יעשה בושות לסרט המקורי..

Macphista

New member
אני מנסה להבין מה כל כך מפריע לי בתגובה שלך

ולא מצליחה לשים את האצבע בדיוק על הסיבה.
האם זו תגובה סקסיסטית? שוביניסטית? סתם התנשאות גברית? או פשוט גישה שבעיני נראית מאוד מיושנת ומסורתית.

Y. Welis

New member
ולא נראה לך שוביניסטי שהיא מצטלמת כך?..

תחשבי על זה. כולכן בעד זה. כאילו זה ביטוי נשי אופייני. למרות שאף בחור מהסידרה לא יצטלם כך (היה גם ב'פרינג' כאשר אנה טורב, הכוכבת הראשית שם, עשתה תמונות חושפניות [בטעם טוב] דומות. רק היא מכולם).

האם נשים צריכות להיות מקודמות רק דרך גופן? האם התרגלתן כולכן לחשוב שזה לגיטימי? לדעתי אני פמיניסט יותר מכולכן.

אבל במישור הנקודתי, הפסיכולוגי נטו, ננסה לחשוב מה גרם למוריסון להסכים:
מן הסתם יש עניין של גיל שמעיק (את עדיין לא שם. עוד 5 שנים) ויש רצון להתמסדות ועל כן יש גם אינסטינקט פנימי ששואף למשוך. היא רוצה שימשכו אליה ויראו בה סקסית כי היא רוצה סוף-סוף זוגיות. לכן כתבתי 'חתן'. פשוט קיצרתי את כל ההסבר הזה.

Macphista

New member
התגובות שלך כל כך מכעיסות אותי

דבר ראשון- תסתכל על תמונות של השריף היקר שלנו.
דבר שני- הפסיכולוגיה שאתה מציע כאן חושפת הרבה על עצמך, יותר מכל אדם אחר שאתה מתיימר לנתח.

Y. Welis

New member
הוא התחיל כדוגמן. היום הוא שחקן

ולא טוב במיוחד, אם שואלים אותי (הזקן מטריד).

מוריסון היא שחקנית. היא רוצה להגיע דרך גילום דמויות. המחשבה היום שהיא תקדם את עצמה דרך עירום (אומנותי יותר או פחות), לא נכונה לדעתי. זה שהיא שוכנעה, מעיד על מצבה מן הסתם (ומעניין שלא מעט מגיעות לזה בגיל 30 פלוס, ולא כשהיו צעירות יותר).

אני רואה את זה אצל עוד שחקניות/זמרות בגילאים האלה, שנעשות נועזות יותר. יש סיבה לכך וזו אחת מהן.

בכל מקרה במישור השוביניסטי/פמיניסטי, אני מאמין שאני לא טועה. אבל כמובן שכאשר מעריכים מישהו, שוכחים את העקרונות.

Shiri from the block

Active member
מאיפה הבאת את זה שהיא שוכנעה? זה היה בחירה שלה, אף אחד לא הכריח אותה לעשות את זה.
למה נראה לך שכל אישה שמתפשטת זה כי היא מחפשת חתן? ואולי סתם להתגאות בגוף היפה שלה?

Y. Welis

New member
כי מתגאים בגיל יותר צעיר. נשמע לי הגיוני

אבל כאשר מתבגרים צריך חיזוקים חיצוניים. אחרת לא היו עושים שם ניתוחים ומחזיקים כמה מטובי הפלסטיקאים בעולם.

אני לא חושב שהיא באה למגזין ואמרה להם 'בבקשה צלמו אותי'. סביר שהם אלה ששלחו את ההזמנה. היא הוחמאה והסכימה. למה הוחמאה? כי לא חשבה שהיא כזו יפה. אולי גם בעבר לא חשבה, אולי עכשיו יותר.

למעלה