אגב כאבי שרירים

schedule

New member
אגב כאבי שרירים

מניסיון אישי רב אני כותב... לאחר שנתיים של אימונים אני יכול להגיד שחוץ ממה שכתוב במאמר (הכל נכון לחלוטין במיוחד הריצה לפיזור חומצות חלב בסיום האימון), מה שעזר לי באמת מהתכווצויות של שרירים היה מגנזיום... התוסף הזה עושה פלאות בהתאוששות של השריר תמיד שהייתי מפסיק לקחת אותו מספר שבועות הייתי מרגיש שהשרירים מתאוששים לי הרבה יותר לאט, עד שהבנתי שהמגנזיום נותן את הפוש המהיר של ההתאוששות, המלצתי לרבים מהחדר כושר שבו אני מתאמן וגם לכדורגלנים (ביתר ירושלים - נוער) ליטול את המגנזיום וכולם ללא יוצא מן הכלל דיווחו על התאוששות מהירה, קצת מרץ וגם שינה יותר איכותית. אני ממליץ בחום וגם המחיר ממש זול אני משתמש בסולגאר וזה עולה לי 25 ש"ח ל-100 קפסולות (שמספיקות לי לחודש פחות או יותר).

מגנזיום

אתה צודק ! קצת על המגנזיום: המגנזיום דרוש לבניית עצמות ומניעת אוסטיאופורוזיס, חלבונים, חומצות שומן, לבנייתם של תאים חדשים, להפעלת קבוצת ויטמיני B. לתפקוד מערכת-העצבים, להרפיית שרירים, קרישת-דם, לטיפול במיגרנות וליצירת ATP. כמו כן המגנזיום דרוש בתהליך הפרשת האינסולין ותפקודו, יש לו תפקיד בתחזוקה ובהגנה על הדיפון הפנימי של העורקים לעמידה בשינויים בלחצי-הדם. למגנזיום השפעה על תרופות חוסמות ערוצי סידן. מסיבה זו, הוא כנראה אחראי לעובדה, שבנסיבות מסוימות הוא משפר ראייתם של אנשים הסובלים מגלאוקומה. מאותה סיבה, הוא מוריד לחץ-הדם.

רומן19

New member
אם כן אין מניעה להשתמש בו?

האם יש לו תופעות לוואי, בדומה לסטרואידים?

schedule

New member
לא ו...

אין שום תופעות לוואי אם צורכים בכמויות נורמליות, בכמויות מטורפות זה יכול לגרום לכאבי ראש ותופעות לוואי לא קטלניות אחרות. אני ממליץ על 400 מ"ג ליום לספורטאי ואפילו יותר מזה לטריאטלטים\ כל מי שעוסק בפעילות אירובית אינטנסיבית (המגנזיום יוצא מהגוף גם דרך הזיעה).

תוספת

כמות של 300 מ"ג ליום למתאמנים בחדר כושר מספיקה ! ספיגת המגנזיום יעילה במיוחד בשילוב ויטמין B6 לכן הם לפעמים משווקים יחד. כמו כן עודף של מגנזיום יוכל לגרום גם לשילשול.

למעלה