אגב כותב, מתי אתם מתכוונים לזרוק את שטרית? אין לי ספק שהרבה בוחרים יבואו אליכם עכשיו מהפריפריה.
מ ממתיק סוד1 New member 24/1/06 #1 אגב כותב, מתי אתם מתכוונים לזרוק את שטרית? אין לי ספק שהרבה בוחרים יבואו אליכם עכשיו מהפריפריה.
א אשרת New member 24/1/06 #2 שטרית אף פעם לא הואשם בחוכמת יתר אבל גם כמעט אף אחד מהעבודה לא ממש גאון... כך שלא ממש ברור לי מאיפה יש לך את החוצפה להציק.
שטרית אף פעם לא הואשם בחוכמת יתר אבל גם כמעט אף אחד מהעבודה לא ממש גאון... כך שלא ממש ברור לי מאיפה יש לך את החוצפה להציק.
U um21 New member 24/1/06 #3 ישנם מחקרים הטוענים כמו שיטרית איני תומך בדבריו אך דע שישנם מספר מחקרים חדשים הטוענים כי תימרוץ מפעלים הינו בזבוז של כסף (מסיבות רבות ואחת מהן היא מה ששיטרית כתב). כל הנושא של התערבות ממשלה במיקום מפעלי תעשייה על ידי מתן תמריצים נמצא במחלקת כבדה בין כלכלנים.
ישנם מחקרים הטוענים כמו שיטרית איני תומך בדבריו אך דע שישנם מספר מחקרים חדשים הטוענים כי תימרוץ מפעלים הינו בזבוז של כסף (מסיבות רבות ואחת מהן היא מה ששיטרית כתב). כל הנושא של התערבות ממשלה במיקום מפעלי תעשייה על ידי מתן תמריצים נמצא במחלקת כבדה בין כלכלנים.
T the new L New member 24/1/06 #4 איכשהו אני בספק אם יש כלכלנים שחושבים שהקמת מפעל אינטל בקריית גת הייתה מזיקה
U um21 New member 24/1/06 #5 תתפלא יש גם כאלו אני מקווה שאוכל למצוא את המאמר בקובץ כי יש לי אותו מודפס. אבל יש כאלו שמחילים את הטענה גם על אינטל.
תתפלא יש גם כאלו אני מקווה שאוכל למצוא את המאמר בקובץ כי יש לי אותו מודפס. אבל יש כאלו שמחילים את הטענה גם על אינטל.