הייתם רוצים לעשות טיול? כלומר ארצות רחוקות כמו: אוסטרליה,דרום אמריקה,המזרח הרחוק. ראיתי שהתווכחתם בהודעות שרשרות שבעצם לא קשורות למה שאמרתי... אז תענו ברצינות...
יש הקפדה על כניסת חרשים, כי התנאים לחרשים באוסטרליה טובים, ואינם רוצים שחרשים זרים יקבלו תנאים כאלה. ללא כרטיס חזרה לישראל, חרשים ישראלים לא יוכלו להיכנס לאוסטרליה.
אני מבין שאתה מדבר מניסיון. אז אולי תסביר לי גם אם צריך אשרת כניסה (כמו לארה"ב)? ואולי בכל זאת יש הקלות לכבדי שמיעה כמוני, שלא יודעים שפת סימנים ואין להם בעיה לתקשר באנגלית?
אוקספורד, עם כול הכבוד נראה לי שאתה ..מגיב כך לעניין זה בעקבות האמוציות הפנימיות.שבעיקר נובעות.מרגשות קיפוח ונחיתות על היותך לקוי שמיעה.. ומדוע החלטת שההננו שונים משאר האומה..?..בנוגע לזכותנו לטוס לאוסטליה? ועמדתך...(לגבי כרטיס הטיסה שהאין באפשרותנו לטוס ?...)מי טען זאת?.אתה ? ואיזו מין סטיגמה זו האם חטאנו פשענו על היותנו לקוי שמיעה??.?... עקב נכותנו?..האין זה יתכן?..שהאוסטרלים מעמידים אותנו באותו גובה עם עברניים שבעלי תיקים פלילים במשטרה ?.. הטענה שהצגת היא בעצם חסרת בסיס... לעניות דעתי..אתה מציג את העניין מזוויתך האישית!! כפי שהיית רוצה להבין...אז זוהי בהחלט מסקנתך האישית.. ו עד כמה שידוע לי שזה לא מהווה בעייה כלשהי לטוס לאוסטרליה או לכול יעד אחר בעולם..כולו!!!!!!.. כי בעצם ישנן אינספור נכויות בעולם.כגון עיוורון..ואם כולם היו מאמצים את גישתך..אז זאת אומרת שעל כולנו חל איסור לטוס לאוסטליה ..לפי עמדתך!!!.. זה נשמע קצת מצחיק לא ?כן?.. תכלס זה בולשייט!!! אחד וגדול!!!!
באוסטרליה... אבל ברור שמוכרים כרטיסי הלוך וחזרה... אבל זה מאוד מאוד יקר... מישראל לאוסטרליה צריך להחליף מטוס באירופה... כלומר: 4 טיסות (2 הלוך ו-2 חזרה) + אכסנייה + טיסות הפנים + כסף לבזבוזים בערך יוצא 30000 משהו כזה או פחות... אם אתם מפונקים אז יותר..... אבל אתם צריכים ממש הרבה כסף... באתר של השגירירות ראיתי שכדי לקבל אשרה.. צריך להציג את חשבון הבנק שלכם ולהוכיח שיש ברשותכם מספיק כסף...
לדרישות הכניסה לאוסטרליה. גם חולי שחפת או אידס אינם מורשים להיכנס. מה שנחשב נורמלי כאן אינו חייב להיחשב נורמלי שם. להלן הציטוט: This might be different from what is considered normal in other countries לא איכפת לי שבעלת כתובת הדוא"ל המזוייפת תקנה כרטיס לאוסטרליה ויוציאו לה את הנשמה בגבול