אגב, מרוב אופוריה שכחתי לשאול!!

אגב, מרוב אופוריה שכחתי לשאול!!

למה שלומי שבן לא היה???? כאחת שממש אוהבת אותו וחיכתה לו ממש התאכזבתי.. אולי שירז תוכל לענות..

מאותה סיבה ש...

אייל גולן וזהבה בן לא הגיעו. היה באותו יום ערב שירה מזרחי גדול וכולם הלכו לשם...חוץ מלאה שבת שהחליטה בכל זאת להשאר איתנו...

אבל זה שלומי שבן לא שלומי שבת

הוא לא קשור לארוע מזרחי חוץ מזה זהבה בן ואייל גולן לא היו כתובים מהתחלה ככאלה שמגיעים

לא תאמין אבל..

הוא התלבט איזה זמן ואז החליט שבגלל שדעותיו של מאיר היו קצת שמאליות מידי בשבילו, אז לא מתאים שהוא ישתתף.. אגב זהבה בן ואייל גולן נתנו בהתחלה את אישורם להשתתפות אבל בגלל אותו ערב זה ירד מהר מסדר היום ולא הגיע לפוסטר. ותמיד יש ביטולים של הרגע האחרון ופתאום מישהו לא יכול להגיע. לגבי חמי, כל שנה יש רשימת אומנים שלא היו ושואלים למה הם לא היו- הם יהיו בערבים שעוד יהיו.. שבוע טוב

../images/Emo70.gifמאז ומתמיד!

מאיר היה בעד שלום, אבל עם הרבה ויתורים כי פשוט אין ברירה. זה מתבטא חזק בשיר שהוא נתן פעם ליהורם גאון שנקרא 'על ארץ מוותרים רק בלב' בשיר הוא מסביר שגם עם שטח זה או אחר אינו בידינו, נוכל להנות ממנו אם יהיה שלום. זה מאוד מורכב שבהזדמנות נפגש למפגש צ'אט ונדון בעניין. ילד חורף- זמן בבקשה את החברים לצ'אט...

כי מסתבר שזה הפריע לו

מאחר ולכל אחד יש את זכות הדעה העצמית. גם לתאפר יש את שלו ודעתו היא שאנחנו עם כובש ורצונו הוא שנחזור לגבולות 48!!! הכל ברוח טובה כמובן ולא ברור אם זאת באמת סיבת סירובו. אבל זה מה שהשתמע מדבריו. רק טוב, שירז

N a V e

New member
למה הייתי בטוח

שמאיר דגל באותן העמדות שאריאל זילבר דוגל בהן ?

LauraLF

New member
סתם לבדוק את זכרוני המפותח

חבל שנדפק לי תפוז בדיוק שהייתי צריכה לכתוב ביוגרפיה על ווטרס... אבל לא נורא אני בטוחה שמי שכתב עשה עבודה נפלאה.

נו סוף סוף התחבר לי לפורום הזה

אריאל זילבר מזוהה עם הימין הקיצוני עם מפלגות כגון האיחוד הלאומי לה עשה תשדיר בחירות , מאיר אריאל בשעתו תמך בגישה שיש לפנות אדמה בשעת הצורך ולא לאונסה עד שעשביה יושקו בדם חללים. והרחבתי בנושא בפורום הישן באתר הרשמי של מאיר אריאל .

איל1לשם

New member
תמיד פרשתי את השיר אחרת....

תמיד היה נאה לי שהשיר אומר שאם תוותר על ארץ בלב ולא תתין לה יחס ולא תחשוב עליה בצורה ערכית היא פשוט תחרב לך ......

למעלה