אגב נבואות... 28.2.03

אגב נבואות... 28.2.03

השנה יש לנו שנה ברוכת נבואות. להלן הודעה שקיבלתי במייל מהעמותה לשגשוג ובטחון במזרח התיכון (הלא היא הסיינטלוגיה): שלום רב, העזרה שלך חשובה לנו ביותר. בתאריך 28/02/03 תיפסק הלחימה בין ישראל לבין הרשות הפלסטינית. איך זה יקרה? איננו יכולים למסור כרגע פרטים מעבר לכך. אולם חשוב להבהיר שזה יקרה! ואתה יכול להשפיע על כך. ב 28/02/03 מפסיקה המלחמה בין ישראל לבין הרשות הפלסטינית. העזרה הנחוצה ממך היא בשני דברים פשוטים, אך גדולים: 1. להעביר אי מייל זה לכל מי שאתה מכיר! הדגש הוא: לכל מי שאתה מכיר. (ישראלים, פלסטינים, וכל אדם אחר בעולם. 2.לכתוב במייל (לכתובת: [email protected]) מה לדעתך צריך לקרות על מנת שיהיה שלום אמיתי בין ישראל לבין הרשות הפלסטינית? כלומר, מה לדעתך הפתרון האידיאלי על מנת שהלחימה וההרג משני הצדדים ייפסק? דעתך ועזרתך חשובים ביותר. אנו סומכים עליך. דני ו. העמותה לשגשוג ובטחון במזרח התיכון טוב, למרבה השמחה זה ממש קרוב, כך שנוכל להתחקות אחר התממשותה (אמן! כן יהי רצון!) של הנבואה ולעדכן את באי הפורום...

זה התאריך בוא אמורה להתחיל

המלחמה בין ארה"ב לעירק אז מה הפלא פה? פשוט העירקים ינסו לפוצץ את ישראל אבל יפגעו בשטחים הפלסטינאים וימחקו את עזה בטעות ואז יהיה שלום סתם לא יודע, אבל האמת היא שלא יהיה שלום עם הפלסטיאנים, עד שהפלסטינאים יתפקחו ויבינו שזאת הארץ שלנו, ושאלוהים הבטיח אותה לנו בלבד......

amichai58

New member
בענין למי שייכת הארץ

הארץ שייכת לאלוהים אלוהים הבטיח מה שהבטיח ומקיים את מה שמקיים כפי שהוא צריך לעשות זאת. והוויכוח בין העמים והדתות למי שייכת הארץ, היא טיפשית. אלוהים עשה אותה והיא שייכת לו. וכשכולם יבינו את זה - אז תיפסק המילחמה.

בהתחלה רציתי להתרעם

אבל אז נזכרתי שבעצם לכל אחד מאיתנו הגדרה אישית של אלוהים... אז בצורה שבא אני תופס את המושג אלוהים, זה בהחלט נכון שהארץ והעולם כולו שייכים לאלוהים...
ככה שאין שום סיבה להתרעמות שלי... בקשר להבטחות וקיומם... אני לא מאמין שהובטח משהו למישהו, אבל זה כבר משהו אחר.

masorti

New member
ואם האל נתן את הארץ במתנה...

לעם מסוים (כאמור בתנ"ך), האם לדעתך הארץ לא שייכת לאותו עם? האם לדעתך הנאמר בתנ"ך הינו בדיה? או לחילופין, האם לדעתך האל חרג מסמכותו כשהפקיד את רכושו בידי בני ישראל?

amichai58

New member
יש פה עוד שאלות

איך תגדיר את "עם ישראל" ? איפה ה"שבטים האבודים" - והאם גם להם לא מגיע ? איך הערבים מכירים בתנ"ך ובכל זאת חושבים שהארץ שייכת להם ? למה הארץ במלואה אף פעם לא היתה בידי ישראל ? בקיצור - תשאיר את התשובות לאלוהים, ושמור על "לא תרצח"

masorti

New member
אין פה שום שאלות נוספות...

אני שאלתי שאלה עקרונית.. א. האם לדעתך האל הפקיד את הארץ בידי עם מסוים? (כלומר: האם התנ"ך הוא אמת או בדיה?) ב. האם לדעתך האל רשאי לנקוט צעד שכזה? ההגדרה של "עם ישראל" היא ענין טכני ולא עקרוני. נניח לצורך הדיון שנכליל בבעלי הזכות כל מי שיוכיח קשר ל-10 השבטים (כולל שבט הלמבה באפריקה, והפשטונים באפגניסטן). האם עקרונית יתכן מצב שא"י שייכת לקבוצה מסוימת של בני אדם? למה הערבים חושבים שזה שלהם? הם חושבים בטעות שמוחמד קיבל כתב בעלות מעודכן. אז מה?? למה הארץ לא היתה במלואה בידי ישראל?... מי סיפר לך זאת? אני מוכן להסתפק בגבולות ממלכת שלמה, או בגבולות השליטה העברית (ישראל + יהודה) בשיא תקופת ירבעם השני. השאלה היא האם ערביי יהודה ושומרון יסכימו.

amichai58

New member
פתחתי על זה דיון חדש - בלי המקרה הפ

פתחתי על זה דיון חדש פה בפורום - בלי המקרה הפרטי שלנו. אם תרצה תתיחס

אז כלומר

אלוהים יעשה את העבודה לבד? לא נראה לי נראה לי שגם אנחנו יכולים וצריכים לפעול ולא לתת למה שאלוהים נתן לנו כבר ללכת לשולל. אבל בעינין גירוש הערבים- זה כבר לא במקום שלנו להחליט אלוהים יעשה את זה,בזמן שלו ואולי אפילו לא יצטרך לגרש אותם כי הם לא ישנאו אותנו יותר מי ידוע

amichai58

New member
בואו נפתח על זה דיון כללי

בואו נפתח על זה דיון כללי - פתחתי הודעה חדשה אחרי זה נראה מה עושים עם זה במקרה פרטי שלנו

לך תדע

הפאנטים האלה מסוגלים להכל, אפילו "להקריב" את המקומות הקדושים, הכל כדי להרוג כמה שיותר יהודים בדרך.

תגובה

צר לי לפוצץ את הבועה שלכם אבל בשביל שלום בין עמים לא צריך נבואה צריך שכל ישר ורצון משני צדי המתרס והכי חשוב צריך לעשות ולא לחכות למלאך מושיע שיעשה את העבודה במקומנו מתנצל על ההתפרצות לפורום אלפי סליחות

למעלה