:אגב סרוקסט ,שמעתי על סרט בנושא....

אמיר33

New member
:אגב סרוקסט ,שמעתי על סרט בנושא....

שצפוי להיות משודר בערוץ 8 ומתאר בצורה מפחידה מקרה שאירע בעקבות שימוש בסרקוסט. כאילו שחסר לנו סיבות להיות בחרדה בא הסרט הזה... אבל אולי יש בו משהו? מקווה שמדובר במקריות ואין לתרופה כפי שמשתמע השפעה שלילית על המשתמשים בה. אגב, מה דעתכם על פרוזאק וקסאנקס לטיפול בחרדות?.. בתקווה לעתיד אופטימי ללא התקפי חרדה רק אושר ועושר ובריאות הכי חשוב!

מתי ישודר הסרט?

חשוב לי לראות. וחברים - שיניתי, זו אני, כתומית

בוזיקית

New member
יו, כתומית, אני בשוק ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מישמיש היה כינוי החיבה של אמא שלי בשנה האחרונה לחייה, ושניתן לה ע"י אחותי... להבדיל מליון הבדלות כתומישמיש זה שם חמוד להפליא וסבבה של בחירה (גם את החלפת ניק כי תפוז עשה לך בעיות בניק הקודם??? מסתבר שאת לא לבד) טוב נו, הנה עוד באג בתפוז, ניסיתי לשים לך אייקון של אבטיח, שזה הפרי היחיד שמצאתי שם, אבל לא הולך, אז קבלי חיבוק ממושמש וכתום!!! שלך,

עצוב73

New member
כמומחה לסרוקסט....

כפחדן שסובל מפחד וחרדות, עברתי על כל המאמרים הזמינים ברשת על סרוקסט לפני שהתחלתי לקחת אותו . המיקרים שיתוארו בערוץ 8 (ואני מת לדעת מתי ישדרו את זה), מתייחסים למיקרים גבוליים (מבחינה פסיכיאטרית), שנרשמו ע"י רופא משפחה ולא פסיכאטר מומחה והתוצאות קשות. פרוזאק הוא OUT לטיפול בחרדות בגלל תופעות לואי ובגלל שהוא "רחב סרט" מידי. סרוקסט הרבה יותר ספיציפי, ומשמש לויסות הסרוטנין, ולכן נחשב יעיל יותר ובטוח יותר. הרבה פסיכאטרים מעדיפים לשלב עם סרוקסט קלונקס ולא קסאנקס, למרות שהם מאותה משפחה. בכול מקרה, סרוקסט מטפל במניעה של חרדות (לא מתפתחת תלות). קלונקס ושו"ת מטפל בהתקף עצמו וקל לפתח בו תלות, לכן לא מומלץ לשימוש ממושך ותכוף. אישית, מצאתי תרופה הומאפטית , שלפחות לי עוזרת כמו קלונקס.... לסיום - טוב להיות עשיר ובריא מאשר עני וחולה

עצוב73

New member
כמומחה לסרוקסט....

כפחדן שסובל מפחד וחרדות, עברתי על כל המאמרים הזמינים ברשת על סרוקסט לפני שהתחלתי לקחת אותו . המיקרים שיתוארו בערוץ 8 (ואני מת לדעת מתי ישדרו את זה), מתייחסים למיקרים גבוליים (מבחינה פסיכיאטרית), שנרשמו ע"י רופא משפחה ולא פסיכאטר מומחה והתוצאות קשות. פרוזאק הוא OUT לטיפול בחרדות בגלל תופעות לואי ובגלל שהוא "רחב סרט" מידי. סרוקסט הרבה יותר ספיציפי, ומשמש לויסות הסרוטנין, ולכן נחשב יעיל יותר ובטוח יותר. הרבה פסיכאטרים מעדיפים לשלב עם סרוקסט קלונקס ולא קסאנקס, למרות שהם מאותה משפחה. בכול מקרה, סרוקסט מטפל במניעה של חרדות (לא מתפתחת תלות). קלונקס ושו"ת מטפל בהתקף עצמו וקל לפתח בו תלות, לכן לא מומלץ לשימוש ממושך ותכוף. אישית, מצאתי תרופה הומאפטית , שלפחות לי עוזרת כמו קלונקס.... לסיום - טוב להיות עשיר ובריא מאשר עני וחולה

למעלה