אגב, סתם שתדעו -

אגב, סתם שתדעו -

כשהגעתי לרופא השיניים (ביום שלישי השבוע) אז כבר לא היתה לי נפיחות ולא כאב לי. הרופא לא מצא שם דבר - ולכן אמר שאיננו יכול לעשות כלום, כי נראה שאין לי כלום. עוד יישום לחלימה הצלולה... מגניב, לא?! בן נ.ב.: אני חושב שהרופא טועה; עדיין אני חש בתוך חניכי בשרידי הדלקת, אך זה לא מכאיב - זה יותר מעין תחושה מרומזת. אני מקווה להיפטר ממנה לגמרי בזמן הקרוב (מדלקת, לא מהתחושה)... תאחלו לי בהצלחה...

אולי

New member
מגניב, ובעקבותיך...

גם לי יש סיפור טרי-טרי על חלומות צלולים ושיניים... ביום שני הייתי אצל האורטודנט שלי שמתח לי את הקוביות בצורה נ-ו-ר-א-י-ת והוא אפילו הודיע לי על כך שיכאב לי יותר מתמיד (כשבד"כ אני לא יכולה לאכול שום מאכלות מוצקים בערך שבוע, אז תדמיינו את הכאב הפעם...) ובקיצור - בימים שני- שלישי- רביעי היו לי כאבי תופת נוראים. ביום רביעי בלילה (בקיצר אתמול...) ישנתי אצל חברה והיה לי ממש חשוב שיעברו לי הכאבים הארורים האלה (שלא עזרו להם שום תרופות למינהם...) מכיוון שהיה לי ממש יום חשוב היום והיה לי מאוד חשוב להרגיש טוב. (ציינתי את זה שישנתי אצל חברה, משום שבד"כ כשאני לא ישנה בבית אני בכלל לא זוכרת את החלומות שלי, והם בד"כ גם לא צלולים...). ובלילה, סתם ככה באמצע חלום (שהיה צלול, כמובן...) דמיינתי שאני שולחת כל מיני "קרני אור" לשיניים שלי (מה לעשות שלדמיין טיפול שיניים לא כל כך היה עוזר שכן הטיפול הוא זה המכאיב) ממש ראיתי את "האורות" נשלחים אל פי עד שהרגשתי שהכאב נמוג ונמוג. ובבוקר - תאמינו או לא הכאב נהיה כל כך חלש, שלרגע היה נדמה לי שאבדו לי שיניי.... אומנם נשאר כאב, אבל אין מה להשוות. והיום התחלתי לאכול הרבה דברים מגוונים שהם לא גלידה ותפו"א מעוך... זו היתה הרגשה מצוינת!!! אז תודה, בן, על הרעיון (כן, אתה זה שגרמת לי לחשוב לעשות דבר כזה... - "לטפל" בשיניים האומללות שלי...). לילה טוב
מאולי שגילת את עולם האוכל מחדש...

למעלה