אגב, עברתי כאן על הדפים...

חבי

New member
אגב, עברתי כאן על הדפים...

ולדעתי חנות למידות גדולות צריכות להיות באמת למידות גדולות. חוץ מזה אני חולמת על רשת חנויות של ביגוד לנשים כמונו שבה כל העובדות והמוכרות בחנות תהיינה גם נשים שמנות, רצוי כאלה שאוהבות לאכול ושהמכנס משנה שעברה לא עולה עליהן. דרישות התפקיד למוכרת: 100 קילו ומעלה. ואז לא נתבייש להיכנס לתא המדידה (שיהיה גדול יותר ולא נצטרך להידחס אליו) ואם החולצה לא עולה או המכנס לא נסגר נבקש מהמוכרת מידה יותר גדולה בלי להניד עפעף ובלי לשמוע על כמה ש"שמן זה לא בריא/יפה" או הערות על הזלילה המוגזמת. כך גם המוכרות יותר יבינו בגזרות של שמנות ובכלל יהיה להן יותר נסיון וידע ולציבור הלקוחות יהיה הרבה יותר כיף להכנס לחנות וגם נפתור את הבעיה שלא מקבלים נשים ששוקלות יותר מהנורמה לעבודה בגלל "חוסר הופעה ייצוגית", אגב בגרמניה כבר קיימת חנות כזו שהבעלים שלה החליט שזה לא כ"כ הגיוני ונוח שאחת במידה 36 תייעץ ותמכור בגדים למישהי שגדולה ממנה ב 20-10 מידות ובעשרות קילוגרמים. זו דעתי! מצטערת על האריכות.
אוהבת אתכן הכי בעולם

השמש

New member
../images/Emo104.gifצודקת במאה אחוז ועוד דבר

שמאוד מעצבן אותי לפחות זה שבקטלוגים של מתאים לי ועונות ישנם דוגמניות "שמנות" (המידה שלהם זה בערך 44-46) למה לא לצלם דוגמנית במידה 54-56 ואפילו במידה יותר גדולה זה קטלוג שאמור להראות לנו הציבור "הרחב" {בשתי המשמעויות של המילה} ולכן אם אני אראה שימלה על דוגמנית שדומה לי יותר זה ימשוך אותי יותר כי מה שקורה רואים את הקטלוג וממש בגדים מהממים וכשאת מגיעה לחנות למדוד זה לא ממש ניראה כמו על הדוגמנית בקטלוג או שהגיזרה פיתאום ניראית שונה אולי יש משהו שנוכל לעשות כולנו יחד אוהבת אתכן/ם
ים ו
ות ה

חבי

New member
מסכימה עם כל מילה...

כנראה חושבים שדוגמנית לא יכולה לשקול מעל 100 קילו,דבר שאינו נכון

DREAM111

New member
היי לכן

היתה שיחה מאוד מעמיקה ומעניינת בפורום שמנות ויפות בנושא הדוגמנות והחנויות של בגדי הנשים למידות גדולות. לצערי הרב רוב החברות היום במגמה להתחיל לשווק את בגדיהם למידות רגילות וקטנות ולא כל כך למידות הגדולות. השבוע הייתי עם חברה בחנות של לורד קיטש והמוכרת היקרה סיפרה לי שהם הוציאו את המידות הגדולות מאצלם כי זה לא הלך וזה היה בעיתי זה תפס הרבה מקום על המדף בגלל הגודל. אמרתי לה שזה מגוחך המשפט הזה אפשר לחשוב כמה מקום לוקחת חולצת טריקו בגודל של XXL וחולצת M. בכל אופן להם כבר אין מידות גדולות.

אביטל +

New member
האמת היא שיש בזה הגיון מסויים

כשמחזיקים מידה מסויימת בחנות בגדים, לא מחזיקים 5-6 חולצות. מחזיקים מספיק בשביל שיהיה מבחר. נגיד שמחזיקים לפחות 3 מידות של מידות גדולות, ומספר מכובד של חולצות מכל מידה. הבגדים באמת תופסים יותר מקום משאר הבגדים אני מבטיחה לך שאם היו קונים אז היו גם מוכרים. ואם הם לא מצליחים למכור אז מבחינת החנות זה בזבוז של כסף ומשאבים (לסדר, לנקות...). ושלום לכולם, פעם ראשונה שאני רואה את הפורום הזה.

חבי

New member
מסכימה עם כל מילה...

כנראה חושבים שדוגמנית לא יכולה לשקול מעל 100 קילו,דבר שאינו נכון

נלי.

New member
הלוואי וזה היה קורה פה בארץ.

הלוואי ואישה גדולה ויפה היתה יושבת בכניסה לחנות ומקבלת את פנינו. הלוואי ואישה גדולה ויפה היתה באה ואומרת לי זה לא יפה וזה מאוד יפה. אבל באה לי איזה שניצל וכל מה שאני מודדת ממש משגע עלי בקושי נסגר אבל משגע עלי. זה ממש מתאים לך כאילו הכינו את זה במיוחד בשבילך. בטח רק שכחו שאני קצת יותר גדולה לזה. אז יאללה שישנו את השיטה.

למעלה