אגב, עונה 7 ב-DVD בספטמבר

אגב, עונה 7 ב-DVD בספטמבר

למי שמעוניין - עונה 7 עתידה להיות מופצת ב-DVD באיזור 2 (אנגליה, ישראל וכו') באמצע ספטמבר. אפשר להזמין כבר עכשיו דרך אמזון UK בעלות של כ-40 פאונד (350 ש"ח). באתר לא מפורט מידע לגבי תוספות. אישית, אני בדילמה האם להזמין את העונה ה-7 כשתצא, או להמתין כשנה ואז ודאי יצא מארז מפואר של כל העונות יחד עם תוספות אקסטרה... בכל מקרה, אני בהמתנה.

buffgirl

New member
מארז אספנים? אני ממש בספק. אבל

אני די בטוחה שיביאו את יתר העונות עם תרגום לארץ. אני חושבת שבעצם הביאו את כולן חוץ מאת השביעית. ולצערי הרב, יחד עם התרגום יורדות התופסות המיוחדות...

אריאל2005

New member
יש בארץ את עונות 1-6 מתורגמות

ועומד לצאת מארז של כל שבע העונות באנגלית, בנוגע למתורגם אני לא יודע.

buffgirl

New member
אני הולכת לחכות. זה מה שגם עשיתי

עם באפי ולא התחרטתי לשניה. מארז אחד גדול ושווה זה אחלה דבר.

כן, מצד שני כבר יש לי 6 עונות...

אבל נראה לי שגם אני אחכה למארז. רבאק, בשביל מה אני קורעת את ישבני בעבודה ובלימודים אם לא בשביל לפנק את עצמי ?

buffgirl

New member
אגב מארז ועונה שביעית,

פה אפשר למצוא קצת מידע על זה http://www.tvshowsondvd.com/newsitem.cfm?NewsID=6129 ויש שם תמונה ממש מגניבה של המארז
השקיעו. אני ממש רוצה את זה
חבר רק שזה יעלה 300 דולר...
מה שמאוד מוזר כי שבע העונות של באפי עלו הרבה פחות. גניבה לאור היום.

buffgirl

New member
אגב ומארז ועונה שביעית,

פה אפשר למצוא קצת מידע על זה http://www.tvshowsondvd.com/newsitem.cfm?NewsID=6129 ויש שם תמונה ממש מגניבה של המארז
השקיעו. אני ממש רוצה את זה
חבר רק שזה יעלה 300 דולר...
מה שמאוד מוזר כי שבע העונות של באפי עלו הרבה פחות. גניבה לאור היום.

תודה, פתרת לי הבעיה

בהודעה כתוב שחוץ מתסריט הפיילוט (שאפשר להוריד מכל מקום), לא יהיו בונוסים ייחודיים למארז. כך שאני בהחלט אסתפק בלקנות את העונה ה-7 בצאתה. לגבי עלויות -- 300$ זה לא בלתי סביר כמחיר ראשוני, כי קחי בחשבון שהעונות הקודמות נמכרו תמורת כ-50$ לעונה במחיר כמעט מלא, כך ש-7 עונות זה 350$... לא יודעת לגבי עלויות באפי. אבל אני בטוחה שגם בהזמנה מראש וגם לאורך זמן יהיה אפשר למצוא מחירים טובים יותר.

buffgirl

New member
אני מקווה, כי כשהמארז של באפי

יצא בפעם הראשונה הוא עלה $140 אם אני לא טועה, ואז עלה ל-$180. מוזר לי שהמחיר ההתחלתי של המארז הוא ישר 300$.

למעלה