אגב קאברים

• פותח הנושא mekl
  • פורסם בתאריך

mekl

New member
אגב קאברים../images/Emo13.gif

מה דעתך על עבודה עברית? מהם שלושת הביצועים המועדפים עלייך? מהם 3 הקאברים האהובים עליכם בכלל? איזה אלבום היית מעדיף לקבל- עבודה עברית או הדרכים הידועות? תן המלצה לקאבר אהוב במיוחד!

A m 0 s

New member
..

מה דעתך על עבודה עברית? לא שמעתי את הכל אבל היו כמה ביצועים נחמדים ששמעתי.. מהם שלושת הביצועים המועדפים עלייך? אני מת על שובי לביתך - בואו נחשוב למה.. מהם 3 הקאברים האהובים עליכם בכלל? אהבה יומיומית, רגע לפני, שובי לביתך - בואו נחשוב גם פה למה... איזה אלבום היית מעדיף לקבל- עבודה עברית או הדרכים הידועות? עבודה עברית.. תן המלצה לקאבר אהוב במיוחד! סיון שביט עושה קאבר ל"שקיעתה של הזריחה" של פורטיס בהופעות שלה לפעמים - היא פשוט הורגת אותי כשהיא שרה את זה לדעתי היא מבצעת את זה הרבה יותר טוב מהמקור..

עבודה עברית../images/Emo26.gif

זה נחמד ביותר... רק חסרים לי אמנים.. הבנתי שלקראת שבועות יצאו עוד 60... אז נראה.. ה3 האהובים עליי עד אתה
1. בוקר של כיף- ג'נגו 2.השדות האדומים- עברי לידר 3.לא יכולה להיד עכשיו 1 כי יש עוד שממש אהבתי... כמו איה כורם ערב ב כסלו של ערן צור [אל תהרגו אותי] ואת שרון קרלן- אחכה לך ואפילו מירי מסיקה- ככה זה דנה ברגר -שובי לביתך מאור כהן כמעט שכחתי.. שיר של יום חולין וזהו בנתיים.. לא שמעתי הכל.. יש גם איגיו וקסמן עוד מעבודה עברית של ה-50 הייתי מעדיפה לקבל את עבודה עברית! ובוקר של כיף!! מומלץ ביותר!! ממש אהבתי ולא כי .. פשוט ביצוע מצוין. תשמעו ותראו

למעלה