אגב שבוע הבא אין שידורים !

שחר 103

New member
אגב שבוע הבא אין שידורים !

יש שביתה ! אחוז מוחץ של חברי האקדמיה לרדיו, השדרנים של המדינה מוחא על הפלת הרטרו סקסואל אורן גולן, ולא פוחד לומר דיי לגזענות ! אז מה אם יש לו שששששששששששששששששששששששששששששששששששין אז מה אם אין לו חברה, הוא בחור טוב, והוא רצה להראות לי את הבולבול שלו בשרותי P: רמי? אני מקבל פה תמיכה או לבד בגוב האריות?

רמי 103

New member
מה אני יגיד לך...

לא מתערב בהחלטות מערכת לא אוהב להיות טרבל מייקר... לא מחפש בריקדות (שאורן יבדוק מה זה בבבילון) ולא מוביל שום מהפכה מי שבפנים יהיה בחוץ בקרוב, אבל מי שבחוץ כבר אף פעם לא יהיה בףפנים. פזמון סתאאאאם זה הכל סתאאאאאם מנגינה מסרט ישן סתאאם זה הכל סתאאאאאם.

orengolan

New member
מטרוסקסואל, לא רטרו, יא מעפן

ואני שמח שרקל לימדה אותך מילים חדשות. בסוף תהיה שדרן ברדיו. כול הכבוד לך שהצלחת לנהל שיחה תוך כדי שליחת ידיים ורגליים לכיוונה. רק חבל שלא סיימת את הלילה אצלה בבית. זו פעם אחרונה שאני מארגן לך בחורה, להבא אני אכיר לך גברברים חסונים עם זין גדול.

שחר 103

New member
חחח לסדר לי בחורה?בחייך ../images/Emo22.gif

רמי, תשמע, פה באמת לכלכת, זה לא מה שאמרת בפאב, חחחח אני מאוכזב מחזרתך בך, ואורן חחח בחייך, חח היא ממש לא הייתה הכיוון שלי אחי, הכל היה סתם פלרטינג אין הר לנגווץ'... סתם זה הכל סתם, מתיחה מסרט ישן, סתם זה לא נכון, אני לא במזרח התיכוןP: ויש דבר כזה רטרו , אם תרצה אני יתרגם לך את זה מתישו,

רמי 103

New member
אתה מחליף אותי עם מישהו, או מישהם

ובאותה הזדמנות עושה לשם של הבחורה אאוטינג אני מקווה שהיא יודעת מזה. קודם נבהלת נורא ששחר אמר שהיא abc או משהו. עכשיו אתה מוסיף גם ת'שם שלה. אז רק כדי ליישר את ההדורים - אני היחיד שלא נגע בבחורה הזו אתמול בלילה ואתה מוזמן לבדוק את זה איתה אורן צחקנו קצת, שחר עם החחח שלו,אני עם החחח שלי, למה אתה הופך את זה לכבדדדדדדד???? רקל אחלה בחורה, והיא שוווה הרבה יותר ממה שמצטייר פה עליה מהמילים שלך.

שחר 103

New member
אורן,רמייייייי בחייכם.......

אני כנראה לא מהדור שלכם, אם אתם קוראים למה שהיה שם "נגיעות" חחח זה אותו הדבר כמו עם ג'ני כפרע עליה, אני לא בין למה זה מצטייר אצלכם בצורה סקסיסטית כל כך, כי זה ממש לא היה מבחינתי , למרות כל הרמיזות שלכם, יאללה תקע אותה חחח זה היה סתם מעצם זה שאני בנאדם חם ואוהב שכשאני מדבר עם אנשים מה לעשות נוצר מגע חחח (זה רק אומר שאני משקיע בבנאדם יחס כמו לגבי אורן וכו') ממש שום מסר מיני בעניין, אבל זכותכם לפרשן את זה כך P: אז במקום ללקק, "ללכלך" ולמחצן, חדל, יאללה שיהיה לכם אחלה יום שישבת אני עפתי לי אך עוד אחזור! ליאור-VOX , מחר , ני ידבר איתך..

גני 103

New member
מה עשיתם לבחורה?!

מסכנה הרקל הזו...איזה שם הוצאתם לה, היא בסה"כ הייתה חמודה ולבבית .. הוצאתם את זה מכל פרופורציה ! אל תשכחו , אני זו שישבתי בין שחר לרקל ,הוצאתם אותי מדעתי ! איזה שיעמום !!! שחר , עכשיו אתה מבין את הסיבה...השיחה שלכם לא זרמה לשום מקום !

שחר 103

New member
חאלסססססס ווד יו ?!

האמת ג'ני מצטער שנקלעת להיות באמצע , האמת אני לא זוכר על מה דיברנו, הייתי עייף מדיי אני לא מבין למה באמת נפתח כזה נושא שממשיך לרקד לו פה בפורום ואני לא מבין תך למה את חושבת שרציתי שהשיחה תזרום לאנשו? סה"כ הייתה זרימה בדיבור לא קורא לך לפעמים שאת מדברת עם אנשים ללא תכלית? כאילו סתם מדברת .......לכיף? , אפילו אם היא הייתה טפשית משעממת או כל דבר אחר, כנראה שצלח...... או שלא, אבל מה זה משנה ואת מי זה אמור לעניין? בכל זאת אני לא מבין אותכם , למה אתם חושבים שאם דיברתי עם הבחורה זה היה אמור להוביל לאיזו סיטואציה מיסיונרית כלבית או כל דבר אחר, ממש לא, סתם דיברתי איתה לכיף פשוט סתם , מה זה פשע?, אז חדל , סטיראוטיפים החוצה !

למעלה