אגב תגידו נישאר מישהו שפוי שעדיין לא קנה את הדיסק האיכותי והמדהים הזה????
D djgabi New member 28/4/04 #1 אגב תגידו ../images/Emo35.gif נישאר מישהו שפוי שעדיין לא קנה את הדיסק האיכותי והמדהים הזה????
ר רוןרוןרון New member 28/4/04 #2 יש כאלה והרבה שמזלזלים ובכלל לא מוכנים להקשיב לזמרת בגלל שמה , שמועות , הלבוש שלה וכד' ראה סקר חדש בנושא ^
יש כאלה והרבה שמזלזלים ובכלל לא מוכנים להקשיב לזמרת בגלל שמה , שמועות , הלבוש שלה וכד' ראה סקר חדש בנושא ^
D djgabi New member 28/4/04 #3 כן ברור... כל יש המון כאלה,חסרי הטעם, האנשים הקטנים והרדודים. אוהבי האמנים הישראלים הגרועים ברובם.
T The Juck New member 29/4/04 #4 ../images/Emo19.gifכמו רון שנזכר לקנות ת'דיסק..... ..........אחרי חודש......
T The Juck New member 29/4/04 #5 ../images/Emo19.gifואני שנזכר להגיב............. .........אחרי חודש............
ר רוןרוןרון New member 29/4/04 #6 היייי../images/Emo70.gif אני פשוט לא הבנתי מה היה הבלאגן עם הבעיות של הדיסק אז לא רציתי למהר , זה הכל . והלכתי על היום הראשון שזה היה אמור לצאת ואמרו לי שאין .
היייי../images/Emo70.gif אני פשוט לא הבנתי מה היה הבלאגן עם הבעיות של הדיסק אז לא רציתי למהר , זה הכל . והלכתי על היום הראשון שזה היה אמור לצאת ואמרו לי שאין .