אגב-

avki

New member
מזל טוב! לאחד האלבומים הגדולים

של הרוק אי פעם, ויש שיאמרו הגדול שבהם!

חה חה

שפתחתי את ההודעה שלך האיקסים נוספו אחד על יד השני (מגבלות אינטרנט) וזה נראה כאילו זה בונה חומה. אממ כן. מזל טוב.

itaikuskus

New member
פעם הבאה אני אחפור בארכיון

לחדש ציטוטים שלי או משהו. זה דיי פשוט, החומה היא יצירה קונספטואלית שבאה לעורר מחשבה וזעזוע במאזין (ומאוחר יותר גם בצופה). החומה היא פומפוזית בכל פרמטר, אלבום דיי טראגי כשחושבים על זה, עם שירים על התמודדות הגיבור עם המציאות הקשה שנכנס אליה, הצלקות מהמלחמה, הדיכוי של מערכת החינוך, חיים ללא דמות אב, אם מגוננת על יתר המידה, אישה בוגדנית, אדישות, ניכור, הרס עצמי, יצר נקמה, מחשבות אובדניות, מחשבות פשיסטיות (שבעצם מתבררות כאנטי-פשיסטיות). בקיצור, האלבום הזה הוא לא חמוד. ל-א-ח-מ-ו-ד. הוא יכול להיות אלבום טוב, אלבום מצוין, אלבום בינוני, לא יודע, רק לא חמוד.

One Echoe

New member
זכותך לחשוב שהוא חמוד.

זו דעתו של איתי, ודעתך היא שהוא חמוד.

avki

New member
הוא לא אמר שאין זו דעתו לחשוב ככה,

הוא אמר שאין זה ככה. אין דברים בחומה שעונים על ההגדרה של הסלנג 'חמוד', ולכן זכותו לחשוב שזה אלבום חמוד, אבל אין זה אלבום חמוד. זה לא סותר אחד את השני.

One Echoe

New member
כשפאנקי מאנק,

אמר שהאלבום חמוד, הוא לא התכוון לקבוע עובדה מדעית. הוא סך הכל אמר שלדעתו האלבום חמוד. גם אם אין באלבום החומה שום דבר שמזכיר את המונח " חמוד ", בשבילך. יכול להיות שבשבילו כן...

itaikuskus

New member
אבל זה לא

זה כמו שנגיד איזה ילד קורא למישהי "חמורה" ומעירים לו שאין אומרים חמורה אלא אתון, אבל הוא מתעקש "אני רוצה להגיד חמורה!!", ובעצם קורא תיגר על הסימנים המוסכמים שמרכיבים את התקשורת הבין-אישית. (אגב, אם אני לא טועה, מרוב בורות, קרא מצב שהרוב כן השתמש במילה חמורה והאקדמיה ללשון החליטה להחליף את המילה אתון בחמורה, בגלל בורות הציבור), אז תמבין, קרא לילד בשמו.

One Echoe

New member
לא נכון!!!...

חמוד זו דיעה. זכותו לחשוב שיש משהו חמוד בחומה... the wall הוא לא אלבום חמוד, בגלל הסיבות שציינת, אבל אם אני שומע אותו, ולא מתעמק במילים ובכלל, יכול להיות שאני אחשוב שהוא חמוד. וחמוד זו גם מילה שיכול להיות ששני אנשים יתכוונו לפירוש אחר כשיגידו אותה.

itaikuskus

New member
גם אם אתה מתעלם מהמלים

הרוח הכללית שמועברת במוסיקה היא קשה,קודרת ומלנכולית. אתה יכול להגיד שזה חמוד. זה לא יעשה את זה נכון.

One Echoe

New member
זה בדיוק מה שאני אומר.

זה עניין של דיעה..לא קביעת עובדה..

itaikuskus

New member
תלוי מאיזה אספקט

עובדתית, זה לא נכון. אבל הבנתי את הנקודה שלך.

למעלה