היי לך...
אל תבני הרים וגבעות על הביקורת... אני הרגשתי שרק מנסים לנפנף אותי משם הגעתי לדיאטנית עם הרבה שאלות ותהיות והיא בסה"כ בדקה מה אני אוכלת, אמרה לי שזה לא מספיק,נתנה לי עייצות (שאני מכירה בע"פ ויכולה ללמד אותה) ושלחה אותי לדרכי... ביום הביקורת שלי ד"ר הלפרין לא היה, והרופא התורן לא ממש נתן לי מידע מוצק (לכמה בעיות פיזיות שהצגתי לו). הייתי צריכה ממש להמקח על תור לניפוח, ואחרי שבירברתי בלי סוף אושר לי ניפוח ב22/5 גם אצלי נעצרה הירידה, ירדתי בסה"כ 11 ק"ג בחודש וחצי ואני בכלל לא מרוצה אני מקפידה על תפריטים דלי-קלוריות וגם על פעילות גופנית יום יומית אני ממש מתוסכלת! משום מה אני דיי מצטערת על ההחלטה להתנתח באסף-הרופא הם מאוד מחמירים והכיוון שלהם שונה מכל בית חולים אחר <היית מאמינה שאני כבר חודש ושלושה שבועות אחרי והם עדיין לא מרשים לי לאכול ירקות?> מהכרות עם המון מנותחים ניראה לי שהדיאטנית שם לא ממש "בקטע". אבל זה מה יש... אגב, אני בהחלט שוקלת לגשת לדיאטנית של איכילוב ולהתייעץ איתה באופן פרטי על המשך התהליך... <הם אפילו לא קבעו לי תור לדיאטנית לאחר הניפוח... שאלתי אותה מה עליי לעשות אז היא פשוט זרקה לי: "תחזרי לכלכלה נוזלית לשבועיים נוספים"> אם יש לך שאלות נוספות, אשמך לענות צפרדעית