אגב...

צפרדעית

New member
אגב...

קבעו לי תור לניפוח ב-22/5 אני לא מבינה למה הם כ"כ קשוחים באסף הרופא נמאס לי כבר לא לאכול, להרוג את עצמי בפעילות גופנית... ולא לרדת גרם צפרדעית

efil1

New member
היי צפרדעית../images/Emo42.gif

גם אני עברתי את הניתוח באסף הרופא שבוע אחרייך בחודש הראשון ירדתי 8 קילו ובשבוע האחרון עליתי כמעט קילו ןחצי ואין לי מושג למה וממה ואני ממש מיואשת כי דווקא בשבוע וחצי האחרונים אני מקפידה ללכת כל יום כמעט שעה. ביום שני יש לי תור לביקורת וחשבתי לברר בקשר לניפוח, לפי מה שאת כותבת הם לא ממהרים לנפח ( דרך אגב גם ד"ר הלפרין אמר לי ) וממש מתעקשים , רציתי לדעת מה קורה בפגישה עם הדיאטנית ומי נגד מי . אשמח עם תעני לי שיהיה לכולנו שבוע נעים ושקט.

צפרדעית

New member
היי לך...

אל תבני הרים וגבעות על הביקורת... אני הרגשתי שרק מנסים לנפנף אותי משם הגעתי לדיאטנית עם הרבה שאלות ותהיות והיא בסה"כ בדקה מה אני אוכלת, אמרה לי שזה לא מספיק,נתנה לי עייצות (שאני מכירה בע"פ ויכולה ללמד אותה) ושלחה אותי לדרכי... ביום הביקורת שלי ד"ר הלפרין לא היה, והרופא התורן לא ממש נתן לי מידע מוצק (לכמה בעיות פיזיות שהצגתי לו). הייתי צריכה ממש להמקח על תור לניפוח, ואחרי שבירברתי בלי סוף אושר לי ניפוח ב22/5 גם אצלי נעצרה הירידה, ירדתי בסה"כ 11 ק"ג בחודש וחצי ואני בכלל לא מרוצה אני מקפידה על תפריטים דלי-קלוריות וגם על פעילות גופנית יום יומית אני ממש מתוסכלת! משום מה אני דיי מצטערת על ההחלטה להתנתח באסף-הרופא הם מאוד מחמירים והכיוון שלהם שונה מכל בית חולים אחר <היית מאמינה שאני כבר חודש ושלושה שבועות אחרי והם עדיין לא מרשים לי לאכול ירקות?> מהכרות עם המון מנותחים ניראה לי שהדיאטנית שם לא ממש "בקטע". אבל זה מה יש... אגב, אני בהחלט שוקלת לגשת לדיאטנית של איכילוב ולהתייעץ איתה באופן פרטי על המשך התהליך... <הם אפילו לא קבעו לי תור לדיאטנית לאחר הניפוח... שאלתי אותה מה עליי לעשות אז היא פשוט זרקה לי: "תחזרי לכלכלה נוזלית לשבועיים נוספים"> אם יש לך שאלות נוספות, אשמך לענות צפרדעית

efil1

New member
שמחתי לקבל ממך תשובה../images/Emo39.gif

אל תתיאשי ביגלל הדיאטנית אם יש לך שאלות אני בטוחה שפה יוכלו לענות לך מתוך ניסיון שזה הרבה יותר נכון ואמיתי מדיאטנית שלמדה הכל בתאוריה אבל לא עברה את התהליך עצמו. לגבי השאלות הפיזיות אם את רוצה אוכל לברר עבורך , מחר יש לי תור אצל הלפרין בשעה 12 אבל אני יוצאת מהבית כבר בשעה 7:30 כי אני צריכה להגיע מהדרום הרחוק. (אני גרה בסוף העולם ימינה )בכל מקרה אם תספיקי ליכתוב לי אני אכנס מחר בבוקר לפורום . תודה על המידע לגבי הגישה של הדיאטנית , דרך אגב אני כבר לפני שבועיים הפסקתי לאכול טחון בבלנדר ואני כן אוכלת ירקות , סלט חתוך קטן ולעוס טוב וגם את הירקות המבושלים שבתפריט אני חותכת קטן וממנת הפירות אני מכינה לי סלט פירות קטן מידי פעם ואם אני לא מספיקה אני אוכלת תפוח ,בביסים קטנים ולעוס טוב אבל אני לא נוגעת בבצקים עוגות וכו´. בכל מקרה אל תתיאשי תחשבי על כל מה שעברת עד עכשיו לעל ה-11 קילו שהורדת עד עכשיו ותלכי עם זה קדימה בהצלחהההההה , ביי מחר אני אכתוב לך איך היה.

למעלה