אגדה אורבנית - אוננות

scooby4

New member
אגדה אורבנית - אוננות ../images/Emo94.gif

אני מצטער על הגסות בעניין. אבל אתם כנראה ממש רוצים אגדה אורבנית - אז הנה לכם, תבלו: "סיפורי-עם ואגדות אורבניות, הנפוצות עד היום בכל המגזרים, הפיצו שמועות על אנשים שהשתגעו בגלל אוננות, או על עיוורון ו/או חירשות בקרב המאוננים ה"כבדים". ילדים ונערים מבולבלים מריצים שמועות (עד היום) על שיער הצומח בכף היד, הידבקות בשפעת, שיתוק ואפילו מוות בעקבות אוננות". הפחדתי אתכם קצת? אל תגידו שלא. אבל אל תדאגו, יש המשך: "הנצרות (בעיקר הקתולית) והיהדות (בעיקר האורתודוקסית) רואות באוננות חטא. אין מאחורי כל השמועות והאגדות הללו שום בסיס עובדתי. המדע חקר את תופעת האוננות ומצא שהיא נורמלית לחלוטין. האוננות היא מעשה אגוצנטרי לגמרי, ומטרתו סיפוק מיני עצמי. בחברה המודרנית, שבה מערכות יחסים מיניות הן תהליך מורכב שמופיע בגילאים מאוחרים יחסית (16 ומעלה), אפשר לומר בביטחון שרק פראייר לא מאונן". מוסר השכל, ואמרתי זאת להמון אנשים: "אם אישתך לא לידך, תן לידך להיות אישתך". וזה עובד גם אצל בנות. אז זה לא יעבדו עליכם!

scooby4

New member
*אז שלא יעבדו עליכם.

הלך לי הפאנץ' ליין המזורגג.

Idan91

New member
../images/Emo6.gifגדול, סקובי!

ובאמת, חשבו לעצמכם כמה שזה משעשע: ילד אומלל במאה ה-17 שומע שומועות על עיוורון בקרב מאוננים כבדים, ונכנס לפאניקה. טוב, נו, אותי זה מצחיק...

scooby4

New member
וחשבו לעצמכם כמה זה עצוב

ילד אומלל בשנת 2003 שומע שומועות על עיוורון בקרב מאוננים כבדים, ונכנס לפאניקה.

WallFlower

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחח...

זה כמו האגדה על גברים בעלי כפות ידיים/רגליים/שיניים/קשקשים ורגליים שעירות...

x project

New member
יפה כתבת!

אני מכירה את כל האגדות האלו על אוננות... ועל כך שהכל מופרך בדת זה חטא רק בגלל שזה שפיכת זרע לבטלה אצל נשים אבל זה קצת שונה, אולי אצל נשים זה לא חטא אז בנות! קדימה! חחח חוצמזה שמעו סיפור אמיתי ולא מפוברק ולא מופרך הידיד הכי טוב שלי לימים ימימה הוא מה"כבדים" אבל ממש מה"כבדים" אפשר להגיד שהמומצע היומי שלו נע בין 5-6 פעמים. בעקבות זה יצאה לו מן עצם/סחוס (כבר לא זוכרת, אני זקנה מה לעשות?!) בכף היד מרוב תנועת היד שלו וזה מאוד מאוד כואב לו כשנוגעים בזה... כאשר הוא נרגע ממעשיו ה"כבדים" היא חוזרת למקומה (אולי בעזרת רופא, לא שאלתי) אבל כשהוא חוזר להשתמשות הקבועה שלו היא יוצאת שוב וזה בולט וזה מצחיק, גם מגעיל, עצם בולטת כזו עגולה באמצע גב היד! בעעע אז גם משתמשים "כבדים" תיזהרו עם התנועות ותשתדלו לגוון בידיים! חחח

positive energy

New member
6 פעמים ביום???

בטח היה לו הרבה זמן פנוי, הוא יכל לנצל את זה למטרות אחרות... ובטח היה מביך לספר להורים למה זה קרה... ("חשבנו שכל הזמן שהוא בחדר שלו הוא עושה שיעורים")

Idan91

New member
אני שמעתי על מישהו שנהג לעשות את

זה תשע פעמים ביום.

Idan91

New member
שיט! לא שלח לי.

כתבתי משהו שהוא לא א"א. נשים שהוכרחו לעבוד כזונות בארץ, רואיינו (כאשר המתינו לגירוש) ע"י ארגוני זכויות אדם, ובין היתר העידו שהיו להן לקוחות דתיים שנהגו לקשור את הקונדום בתום השימוש ולקחת אותו אתם (אתם יודעים, שחס וחלילה לא תשתמש הגויה בזרע שלהם..).

Posiedon

New member
עבודת כפיים.....

ואם כבר מדברים על ידים,כרגע סיימתי להלחים כדור קוצים ממתכת,מסובך מאד להרכיב

למעלה