אגדה אורבנית או רכילות מרושעת

d@r121

New member
אגדה אורבנית או רכילות מרושעת../images/Emo35.gif

היום שמעתי טענה שעל כל ארוחה שאתם קונים במקדונלס אז מקדונלס תורמים 10% לג´יאד האם זוהי שמועה זדונית על מק´ או שזוהי אמת לאמיתה

HoNeY14

New member
שלחו לי את...../images/Emo118.gif

זה במייל אני לא בטוחה אם זה נכון כי מי ששלח לי את זה תמיד שולח לי דברים לא ממש אמינים

עטלף77

New member
לפי מה שאני שמעתי רשת מקדולנד´ס

בערב הסעודית תורמת אחוז מסוים למען ה"ילדים הפלשתינאיים המסכנים" שנאלצים להתפוצץ אצלינו ברחובות. וזה בנוסף לזה שבמצרים הזמר ששר את הפרסומת שלהם שר גם שיר אחר שהפזמון שלו הוא "אני שונא את ישראל". אמממ, איזה
טעים...

Idan91

New member
נכון,

את זה גם אני שמעתי. אבל בכל מקרה.. מקדונלד´ס מתעללים בפרות, כלומר, הורגים אותן בדרך מזעזעת לחלוטין (לא בארץ כי כאן זה צריך להיות "באופן כשר", אבל זו אותה רשת...), יש לכך הוכחות מצולמות. והם גם מנצלים את מדינות העולם השלישי (מי לא?)... בקיצור, לא קונים במקדונלד´ס!

Blade2

New member
איך בדיוק הם הורגים פרות?

ולמה להם מהרוג אותן בצורה מזעזעת?

Idan91

New member
הם

הורגים הרבה פרות בבת אחת, קושרים את הרגליים שלהם, תולים אותן הפוך, ובסופו של דבר הן מתות רק אחרי שהעור שלהן יורד... (גם זה נשמע קצת אגדה אורבנית, מילא...) למה? יותר זול, אלא מה?

Gal6

New member
נחנו רוצים תמונות!!

אגב, אני גל ואני חדש פה, אני ינסה להשתלב

Idan91

New member
מי שסיפר

לי את זה ראה בטלוויזיה, אבל בכל מקרה, אחפש.

Outlast

New member
בקשר למקדונלד´ס (יאק)

מה שאני קראתי/שמעתי (לךא זוכרת כבר, האם זו אגדה אורבנית?) היה שהם מחזיקים את הפרות חיות כמה שיותר זמן גם אחרי שהם מתחילים "לנוריד" מהן בשר, הכל כדי שהבשר יישאר טרי כמה שיותר זמן. נשמע מזעזע, אני יודעת, אבל רוב הדברים שהם עושים מזעזעים. אוסי, צמחונית מושבעת. (וכמה כיף להיות באיטרנט שוב, גם אם רק לכמה דקות. מזל שסבא החליט לקנות מחשב!)

casperit

New member
זה מזה דיון לנושא אחר אבל...

אם כבר נכנסו... לא יודעת בקשר לקטע של החיזבאללה (גם אני שמעתי את זה), אבל הם באמת מעבידים ילדים והורסים יערות גשם, וזה למה אני לא אוכלת שם (ותודה לאחותי שהביאוני עד הלום או וואטאוור)... יעל

cg20

New member
האמת העגומה על מק-זבל ../images/Emo59.gif

שני דברים: לגבי עניין התרומות - הדבר היה מבוצע בערב הסעודית, שם מכל ארוחה שהיו קונים 10 סנט היו הולכים לטובת הילדים הפלסטינים המסכנים. חבל רק שבמקדונלדס ישראל לא עשו דבר זהה לטובת ילדי גילה או יש"ע (מי שמכיר את העומד בראש מק´ ישראל יודע גם למה הדבר לא בוצע). לגבי עניין החיות - תקראו ותראו בעצמכם...

עטלף77

New member
הוא מבצע טוב לכאורה...

בלי להכנס לפוליטיקה אני רק אגיד שחלק גדול מהעמותות למען "ילדים פלשתינאים מסכנים" הן בעצם עמותות למען "צעירים פלשתינאים מתפוצצים". תחי ההבדל הקטן
.

למעלה