אגדה אורבנית אילתית

BigEyeGuy

New member
אגדה אורבנית אילתית../images/Emo121.gif

טוב זה לא משהו ממש מפורסם יותר משהו פרטי שהיה בשכונה שלנו ואני בטוח שהיה את זה בעוד מלא מקומות בארץ! היה פעם בשכונה שלנו בית גדול כזה מוזר לאללה עם מלא קישוטים מוזרים ועצים מסביבו ואף פעם לא ראינו מישהו נכנס או יוצא משמה אז קבענו (כמו ילדים קטנים וטיפשים) שגרה שמה מכשפה העונה לשם המכשושה! תמיד היינו זורקים אבנים על הבית ובורחים... גם לכם יש כאלה מקומות מהילדות??

Idan91

New member
הו, כן!

בערך בכיתה ב´, תמיד כשהיו לנו שיעורי ספורט בבריכה, היינו הולכים ברגל מבי"הס עד לבריכה.. ותמיד חיפשנו קיצורי דרך שכאלה.. אבל.. מתישהו בדרך המקוצרת היה בית של אישה זקנה, שכונתה "מכשפה" על ידינו.. חיחי.. פעם בדקנו מי מעז לדרוך במרפסת שלה יותר חזק...

Idan91

New member
לא, אבל...

היא הייתה מכשפה משוגעת, ונהגה להרביץ לילדים במטאטא...

Outlast

New member
יה רייט... [אני זוכרת את זה!]

(אגב, אצלנו, כמו בכל קיבוץ שמכבד את עצמו, יש המוני אגדות אורבניות, סיפורים מומצאים וסתם רכילות שקרית...) אני זוכרת שבקיצור דרך (אחד מהם) בדרך לבית הישן שלי הייתי צריכה לעבור ליד איזה בית, שאין לידו ממש דרך ראשית, ואנחנו, כל הילדים, היינו משוכנעים שגרה שם איזו מכשפה, מישהי שתאכל אותנו או משהו כזה, וממש פחדתי מהסיפור הזה... נ.ב-
מזל טוב לפתיחת הפורום!
[הגיע הזמן באמת...]

Idan91

New member
מלא?

בהתאם לחיי השיתוף בקיבוץ, את מוזמנת לשתף אותנו באגדות... (הו.. השנינות פשוט נשפכת ממני...)

הסבתא תמרה

חיפה, רחוב אביגיל, אמצע שנות ה- 70. ולפי מה ששמעתי, גם לפני וגם אחרי. היא היתה נצחית, וכווולם פחדו.

אממ כן..

שהייתי קטנה גרתי ברמת גן וליד הבית שלי היה בית נטוש ותמיד שעברתי שם עם חברות התחלנו לרוץ..אחר כך עברתי להרצליה וכאן אין בתים נטושים לפחות לא באזור שלי אבל כמה דקות מהבית שלי יש בית קברות אם זה עוזר לכם..

V a n

New member
באילת? איפה?....

כלומר ליד איפה? סתם מעניין אותי לדעת כי גם אני אילתית.... ו.. חחחחחחח חברות שלי עדיין מאמינות שהבית שלי "רדוף רוחות" (טוב הוא נראה כמו אחד כזה... מלא בפסלים, מדרגות מתפתלות, עמודים, גינת-נוי כזאת בתוך הבית, הכל כהה, חחחחחח כמו הבתים המסורתיים בסרטי רוחות וכאלה) מאז ה"סיאנס" שהן ניסו לעשות בחצר חחחחחחחחחחחחחחח קרו מאז כל מיני תקריות מוזרות בקשר לדברים שנופלים או מישהו נופל במדרגות בליסיבה או אחד העמודים שמחזיקים את המדרגות פתאום מתנדנד לו בלי שום סיבה ניראת לעין... חחחח עכשיו מפחיד לי להיות פה לבד בבית בעיקר כשיש כל מיני רעשים מוזרים מבחוץ..... בלאט! אהה חתול!!! אוף עכשיו אני באמת אבהל מכל קטטת חתולים בחצר אה? -Van-

למעלה