אגדה אורבנית-זה לא. וגם לא צ´יזבט.

Mooa-Numi

New member
אגדה אורבנית-זה לא. וגם לא צ´יזבט.

זה בכלל לא צ´יזבט, ועוד מעט שתקראו את זה גם תראו שזה לא צ´יזבט-זה פשוט... משו מפחיד שקרה יל אתמול. אז נתחיל בקצת הקדמה על עצמי-אני מיכל. ואממ... אני יכולה לראות רוחות. טוב נו-לא לראות-להרגיש. ואני רצינית. אני יכולה להגיד לכם אם יש בחדר שאני נמצאת איזה רוח, או אפילו להגיד לכם באיזה איזור היא בחדר. בהתחלה חשבתי שאני מוזרה... שאני אולי השתגעתי או משו. זה התחיל שראיתי החוש השישי, והיה שם כל מיני קטעים שקרו לי. אז התחלתי להבין בעצם שאני רואה אותם. דברים שחשבתי שכל אחד מרגיש-הבנתי שזו רק אני. זה היה קצת קריפי בהתחלה... מאוד. למשל ביומולדת שלי, הבלוני הליום ריחפו בבית אחרי כל צעד שהלכתי, ופעם אחת נרדמתי בלילה, ובוקר קמתי שאחד מהם קשור לי ליד. מאותו יום קשרתי את כולם שלא יוכלו לזוז סנטימטר
. אניוואי-בהתחלה הפחדתי את עצמי-ואת האנשים שסיפרתי להם. עד שגיליתי שיש לי עוד חברה שרואה רוחות, אבל היא יותר רואה אותה (מן הלה שחורה או לבנה באוויר). היא בכלל גרה ליד בית קברות המסכנה. לא משנה. זה אפילו די מעצבן, במיוחד שאתה באמבטיה (אני רצינית
.) טוב-נגיע לפואנטה. אתמול בערב, בערך בשעה 7, הייתי לבד בבית. הייתי בחדר שלי, סידרתי אותו לגמרי, עד שהטלפון צלצל. יצאתי החוצה ועניתי לקו. היה שניה שקט-ואז צליל של תפוס כזה "טה-טה-טה". ככה. אמרתי "הו וול" וסגרתי את הטלפון. חזרתי לחדר-הסתכלי על המדרגות וראיתי את אחותי יוצאת מהחדר של ההורים שלי. אז אני ממשיכה, ואז נזכרתי שרציתי להגיד לה משו. הסתכלתי בחזרה-וראיתי את החדר ריק. ואז נזכרתי שאני לבד בבית. אני אל יודעת מה אתכם, אבל זה היה נורא מפחיד בשבילי
. אם אתם רוצים עוד סיפורים, רק תבקשו.

HoNeY14

New member
ואוו...../images/Emo118.gif

הסיפור ממש קריפי
אבל... זה קצת קשה להאמין שאת מרגישה רוחות...אני לא באה להעליב או משהו אני רק אומרת את דעתי אם אני הייתי כזאת אז זה היה נחמד... בפורום הזה משתמשים הרבה באייקון הזה

Mooa-Numi

New member
לא נעלבת ../images/Emo13.gif

תאמת, אני חושבת שכל אחד עובר את זה, אבל לא באמת שם לב לזה. לא קרה לכם פעם שאתם פשוט יושבים, אוכלים או משו כזה, ומרגישים כאילו משו נוגע בכם? או אשאולי זה רק אני?

Idan91

New member
אני רוצה עוד..

וזה לא פייר. אני גם רוצה לשנטיפי.

scooby4

New member
גם אני רוצה עוד!!! NOW!

ואתם לא שונאים שיש לכם דה ז´ה וו, אם כבר מדברים על מקרים כאלה?

אם כבר דז´וו

קרה לי מקרה דהייתי בכיתה דיברתי עם חברים ותוך כדי הסתכלתי על הילדים בכיתה כמה שבועות אח"כ ראיתי את אותו דבר בדיוק אני כמעט בטוח שזה לא דז´וו זה באמת מוזר....

Mooa-Numi

New member
כל הזמן יש לי דה ז´ה וואים.

אניוואי-מקרה מקלחת. הייתי במקלחת, התקלחתי לי להנאתי. פתאום הרגשתי משו נוגע בי במותן. כמו מן ליטוף או משו. ואז זה הפסיק. אחרי איזה דקה ראיתי טיפה מעל החזה שלי, כמו מן 4 פסים אדום, כאילו משהו שרט אותי שם. זה עבר רק אחרי שבוע.

Die † dIE

New member
זה מפחיד והכל.....אבל

אבל אני נורא מצטערת....זה לא כל כך נשמע לי אמיתי כל הסיפורים האלה....

HoNeY14

New member
דה ז´ה וו../images/Emo118.gif

אין יום שעובר ואין לי דה ז´ה וו אין! חשבתי על כל העניין הזה והגעתי למסקנה שהדברים שאני נזכרים שקרו לנו קודם קרו לנו בחלום ואנחנו זוכרים שהם קרו אבל לא בוודאות כזאת שזוכרים הכל בפרטי פרטים

למעלה